Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

La Piatra Neamt, HC Dunarea va putea miza si pe Patru, Asandei si Sanda

In acest week-end, Liga Nationala feminina de handbal programeaza etapa a 11-a, una in care formatia braileana HC Dunarea va evolua in deplasare, la una dintre formatiile care nu a obtinut nici un punct in tur, HCF Piatra Neamt.
Profesoara Alexandrina Soare a incercat sa foloseasca cit mai judicios timpul avut la dispozitie pentru a pregati cit mai bine aceasta disputa pe care, cel putin teoretic, tinind cont de valorile celor doua formatii, ar trebui sa o poata cistiga.
"In actualul context, avind in vedere ca nu ne putem lupta cu echipele puternice din toate punctele de vedere, pentru noi cele mai importante partide sint cele in care avem drept partenere echipe care se lupta pentru mentinerea in acest esalon. De aceea rezultatul acestei partide este foarte important. Am vizionat ultimul meci pe care l-a jucat echipa din Piatra Neamt si am cam ramas surprinsa de schimbarile care s-au produs. Eu consider ca am facut totul pentru a ne lua masuri de precautie, am exersat foarte multe scheme pentru a contracara eventualele surprize pe care ni le pot crea adversarele noastre, atit pentru faza de atac cit si pentru cea de aparare", a declarat antrenoarea formatiei brailene.
In aceasta saptamina s-au pregatit si jucatoarele accidentate, Patru, Asandei si Roxana Sanda si, desi ele nu sint refacute complet, vor fi introduse in momentele importante ale partidei.
Astazi dimineata este programat ultimul antrenament si in jurul prinzului echipa braileana va pleca spre Piatra Neamt.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii