Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

La păcănele, înarmat cu un cuţit

• recidivistul Tudorel Tobă a fost trimis în judecată pentru portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase

 

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila l-au trimis în judecată pe recidivistul Tudorel Tobă, în vârstă de 40 de ani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de port sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Potrivit anchetatorilor, în seara zilei de 19 ianuarie 2017, în jurul orei 19:30, o patrulă din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila a efectuat un control la o sală de jocuri situată la parterul blocului C, de pe strada 1 Decembrie 1918. Poliţiştii i-au legitimat şi i-au percheziţionat corporal pe cei aflaţi în interiorul sălii, ocazie cu care au găsit asupra lui Tudorel Tobă un cuţit tip briceag cu lamă rabatabilă.

Tobă a declarat că briceagul îi aparţine şi că-l poartă pentru „uz personal”. Ulterior, recidivistul a precizat că achiziţionase cuţitul de la o persoană aflată în incinta barului/sălii de jocuri pentru a-l oferi cadou tatălui său. Probă la dosar sunt şi înregistrările audio-video din momentul depistării.

Potrivit procurorilor, inculpatul prezintă tulburare de personalitate de tip exploziv-antisocial. Comisia de expertiză medicală psihiatrică a propus, încă din aprilie anul trecut, obligarea lui Tudorel Tobă la tratament medical de specialitate până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol.

Cazul se află pe rolul Judecătoriei Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii