Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

La Olimpiada cititorului au fost premiati zeci de elevi

In urma cu citeva zile s-a desfasurat, la Liceul "Iorga", cea de-a III-a editie a competitiei "Olimpiada cititorului" organizata de bibliotecarele din sistemul de invatamint. Elevii trebuiau sa completeze teste de cultura generala. Au participat aproximativ 200 de elevi si au fost premiati mai mult de jumatate dintre acestia.
La clasa a VI-a pe primul loc s-a situat eleva Claudia Calavri de la Scoala "Vlaicu Voda", la clasa a VII-a primele locuri au fost ocupate de Andreea Vatra si Anca Hanu de la "Mihai Eminescu" si Gabriela Buzea de la "MIhu Dragomir". Doi elevi au fost pe primul loc si la clasa a IX-a, Daniela Bacanu si Georgiana Paraleu, ambele de la "Nenitescu". La clasa a X-a, Stefan Milea, de la "Nenitescu" a obtinut primul loc, iar la clasa a XI-a cele mai mari punctaje au fost obtinute de Dorina Emilia Costea de la "Iorga" si Andrei Popa de la "Balcescu".
Inspectorul de limba si literatura romana, prof. Rodica Nisipeanu, care a fost si presedintele comisiei de evaluare, a apreciat ca organizarea concursului a fost foarte buna si ca astfel s-a reusit sa se demonstreze ca elevii citesc, nu se multumesc numai cu informatiile gasite in sistem electronic. De organizare s-au ocupat bibliotecarele Nicoleta Mija de la "Iorga" si Constanta Socariceanu de la "Nenitescu". Vicepresedintii comisiei de evaluare au fost profesoarele Mariana Raducu de la "Nenitescu" si Ramona Cilibiu de la "Iorga".
Sponsorii concursului au fost Florin Mija, economist de la Centrul de Creatie, Alexandru Sculschi, director al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, Colegiul "Balcescu" si Grupul Scolar "Nenitescu", care vor oferi cistigatorilor carti si bani. Festivitatea de premiere va avea loc la inceputul lunii iunie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii