Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

La juniori II, CF Braila se afla la egalitate de puncte cu Otelul si Farul

Echipele de juniori republicani ale CF Braila au avut evolutii contradictorii in acest inceput de campionat.
Echipa de juniori II a CF-ului, pregatita de Adrian Petrache, se afla dupa patru runde pe locurile 1-3, la egalitate de puncte cu Otelul Galati si Farul Constanta.
CF Braila a cistigat cu 2-1, in deplasare disputa din prima etapa cu Dunarea Calarasi, golurile brailenilor fiind marcate de Raul Dumitrascu si Cosmin Sasu, dupa care s-a impus pe teren propriu, cu 2-0, in meciul cu LPS Buzau. In acest joc pentru CF Braila au marcat Adrian Broasca si Cristian Petroias.
La Galati, in etapa a treia, brailenii au suferit prima infringere, 1-3 in fata Otelului. Toate golurile din acest meci au fost inscrise de jucatori braileni. Fostii elevi ai lui Petrche, Catalin Gheorghe si Marius Oprea, aflati acum la Otelul au marcat pentru galateni, in timp ce pentru oaspeti a inscris Cristian Petroias.
In runda a patra, CF Braila a obtinut cel de al treilea succes, 2-1 cu CSM Focsani, in urma golurilor marcate de Balaban si Broasca.
Duminica CF Braila, echipa care are ca obiectiv accederea la turneul semifinal, va disputa pe teren propriu derby-ul grupei cu Farul Constanta, un meci foarte important al carui rezultat va conta in alcatuirea clasamentului la finalul turului.
In palmaresul antrenorului Adrian Petrache figureaza citeva performante notabile cu juniorii de la fosta Dacia Unirea. Grupele pregatite de tehnicianul brailean, la care au evoluat Laurentiu Ivan, Cristian Haisan, Balta si Plesa au disputat doua semifinale ale Campionatului National de juniori, la Arad si Onesti.
Pentru partida cu Farul antrenorul Adrian Petrache va conta pe urmatorul lot de jucatori: Mihaita Corbu, Cosmin Sasu, Stefan Nosca, Daniel Balaban, Adrian Broasca, Raul Dumitrascu, George Dragus, Marian Dobre, Daniel Titirisca, Cristian Petroias, Daniel Burhusi, Cristian Serbanica, Paul Gheorghita, Marcel Mititelu, Marian Gheorghe, Alin Mihaila, Sorin Dumitrache, Mihai Preda, Marius Gurau.

Echipa lui Ionel Iuga se afla la mijlocul clasamentului

Pentru ca de la echipa de juniori I, cea mai mare parte a componentilor ei au fost promovati la cea de seniori formatia pregatita de Ionel Iuga a inregistrat doua infringeri si tot atitea victorii.
La ceasta categorie de virsta CF Braila a pierdut cu 1-2 in etapa inaugurala la Dunarea Calarasi dupa care a trecut la scor, 4-1, pe teren propriu, de LPS Buzau, golurile brailenilor fiind marcate de Huba 2, Virgil Ion si Constantinescu. In etapa a treia a turului brailenii au pierdut la scor, 0-8 disputa de la Galati cu Otelul, una dintre formatiile care si-au exprimat dorinta, indreptatita de altfel, tinind cont de valoarea lotului, de a accede la turneul final, iar
duminica, 23 septembrie, la capatul unui joc foarte bun elevii lui Ionel Iuga au cistigat cu 4-0, la Braila disputa cu CSM Focsani. Golurile invingatorilor au fost marcate de Harabagiu 2, Lupu si Virgil Ion.
In etapa a cincea brailenii vor evolua tot pe teren propriu insa vor avea o misiune dificila in fata altei formatii cu pretentii la locul intii in grupa, Farul Constanta.
Categorie articol: 

Comentarii