Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"La Istanbul trebuie sa facem un joc foarte bun din punct de vedere fizic"

Antrenorul secund al FC Steaua, Massimo Pedrazzini, care a urmarit ultimul meci amical al adversarei din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, Galatasaray, a declarat, miercuri, la Sport.ro, ca "ros-albastrii" trebuie sa faca in tur un bun joc fizic.
"Galatasaray e o echipa puternica, insa in acest moment nu este suta la suta fizic. Au cinci-sase jucatori care pot rezolva in orice moment meciul. Din ce am vazut, ritmul lor de joc nu este in mare viteza. Jucatorii cu calitate tehnica mare sint periculosi, cum ar fi Hasan Sas. Trebuie sa facem un meci foarte bun din punct de vedere fizic", a spus Pedrazzini, care crede ca Steaua sta mai bine cu pregatirea, atuul "ros-albastrilor" fiind faza defensiva si disciplina in joc.
Secundul stelist a mentionat ca o cunoaste bine pe Galatsaray, mai ales ca a antrenat alaturi de Walter Zenga in Turcia. "Au un avantaj in ceea ce priveste suporterii, ii ajuta foarte mult. Meciurile cu miza sint mai importante decit amicalele pe care le joaca ei. In Liga tragi pentru cele trei puncte, iar in amicale joci usor, ca sa nu te accidentezi", a comentat Pedrazzini.
Massimo Pedrazzini a declarat ca ar fi un mare avantaj pentru Steaua ca Mirel Radoi sa ramina la echipa si ca acesta este un jucator care nu va avea probleme de ordin psihic daca nu se va concretiza transferul la Inter Milano.
Tehnicianul italian a afirmat ca noua achizitie a Stelei, columbianul Juan Carlos Toja, nu va juca in prima mansa a disputei cu Galatasaray, deoarece nu este pregatit, dar ca va fi apt pentru retur.
Presedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argaseala, a declarat ca Toja isi doreste sa joace macar intr-unul din cele doua meciuri cu turcii, dar ca nu stie daca acest lucru va fi posibil. El a dezvaluit ca Toja este urmarit de sase luni.
Columbianul Juan Carlos Toja, achizitionat de la FC Dallas, a efectuat, miercuri dimineata, vizita medicala la INMS, urmind sa fie trecut pe lista pe care Steaua o va trimite la UEFA pentru meciurile din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Toja va purta la Steaua tricoul cu numarul 14.
Primul meci din dubla Galatasaray - Steaua, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, va avea loc la 13 august, la Istanbul, returul urmind sa se dispute la Bucuresti la 27 august.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii