Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

La intrarea pe Călăraşi, motocicliştii vor primi trotinete pentru a-şi putea continua drumul

Există şi o veste bună în tot acest scandal cu privire la interzicerea motocicletelor pe Calea Călăraşilor, în intervalul orar 22.00-6.00, din 1 iunie până în 30 septembrie.

Primăria Brăila s-a gândit la motocicliştii care nu vor reuşi să se pună la punct, până pe 31 mai 2019, cu noile reglementări şi de la 1 iunie încolo vor încerca să pătrundă în continuare pe Calea Călăraşilor cu motocicleta din dotare.

Acuma ştiţi şi voi cum merge treaba. Suntem brăileni cu toţii, plătim taxe şi impozite aici, inclusiv motocicliştii, aşa că nu se cade să îl amendezi pe om pentru că l-ai prins pe Calea Călăraşilor, după data de 1 iunie. E aiurea să dai amenzi, să faci bani pe spatele cetăţenilor, inventând interdicţii. Şi nici să îi confişti motocicleta omului parcă nu e în regulă.

Aşa că Primăria Brăila, în mărinimia ei, a decis să vină în sprijinul motocicliştilor care nu vor dori să ocolească zona Călăraşilor pentru a ajunge la destinaţie, după 1 iunie încolo.

Astfel, agenţi din cadrul Poliţiei Locale Brăila vor împărţi trotinete motocicliştilor prinşi în trafic, pe Calea Călăraşilor, pentru ca aceştia să îşi poată continua nestingheriţi drumul. Motocicletele vor fi predate pe bază unui proces verbal (predare-primire), a cărui întocmire nu va dura mai mult de 45 de secunde, iar motocicletele vor fi urcate pe o platformă specială, unde vor fi păstrate în deplină siguranţă.

A doua zi se va putea face schimbul trotinetă-motocicletă, între motociclistul prins în trafic şi reprezentanţii Poliţiei Locale, şi toată lumea va fi mulţumită. Primăria - pentru că a făcut traficul mai ecologic şi mai puţin zgomotos pe Călăraşilor, iar motocicliştii - pentru că tocmai au economisit banii de combustibil şi, în plus, au făcut şi sport dând cu spor la trotinetă. Vruuumm, vruumm! (Călin Popescu MOTOCICLEANU)
Categorie articol: 

Comentarii