Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

La furat de uşi metalice şi panouri din fier

trei brăileni au fost prinşi în flagrant de poliţişti după ce au sustras materiale feroase din incinta unei societăţi din municipiu • un bărbat din comuna Râmnicelu i-a furat balotul de lucernă unui consătean

 

În ziua de 5 octombrie, ora 18.30, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică i-au depistat în flagrant, pe strada Rândunicii din municipiu, pe trei brăileni cu vârste cuprinse între 16 si 31 de ani. Aceştia sunt acuzaţi că au sustras materiale feroase din incinta unei societăţi. Este vorba despre uşi metalice, panouri de siguranţe electrice şi tablă, fiind vorba despre bunuri degradate. Acestea au fost recuperate de poliţişti şi predate societăţii în cauză. Cei trei tineri au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului, pe numele lor fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

În aceeaşi zi, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Brăila l-au depistat în flagrant, pe raza localității Râmnicelu, pe un bărbat de 33 de ani, din satul Constantineşti, comuna Râmnicelu. După cum se precizează într-un comuncat de presă al Poliţiei, acesta transporta cu atelajul hipo un balot de lucernă şi o greutate de 400 de kg, pe care le-a sustras de pe sola unui localnic, în vârstă de 55 de ani.

Prejudiciul, în valoare totală de 250 lei, a fost recuperat de poliţişti. În cauză

a fost întocmit dosar penal pentru furt şi se continuă cercetările.
Categorie articol: 

Comentarii