Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

La examenul de suplinire promovabilitatea a fost de 75%

Vineri, la Scoala "Ion Creanga", 216 de cadre didactice s-au prezentat la proba scrisa a concursului de suplinire in vederea ocuparii unui post in invatamint.
In urma afisarii rezultatelor, inainte de contestatii, promovabilitatea era de 75%. Din cei 216 de candidati prezenti, 54 au obtinut note sub 5.00.
In aceeasi zi, pina la ora 14.00 au putut fi depuse si contestatiile de catre cei care s-au considerat nedreptatiti. Astfel, au fost depuse 14 contestatii la 10 discipline. Cele mai multe nemultumiri, patru la numar, au fost inregistrate la disciplina educatie fizica si sport, iar la invatatori, doua. La celelalte materii s-a inregistrat cite o contestatie.
Rezultatele finale se afiseaza astazi, atit la sediul Inspectoratului Scolar Judetean cit si la centrul de examinare, Scoala "Ion Creanga".
Presedintele comisiei de organizare si desfasurare a concursului a fost inspectorul pentru invatamintul primar, Ecaterina Bonciu, iar presedintele comisiei de evaluare a lucrarilor a fost inspectorul de informatica Paul Prus.
Pentru detasarea la cerere, repartizarea in sedintele publice are loc pe 25 august, iar pe 26 si 27 august sint repartizati suplinitorii calificati.

Educatie fizica si sport - avalansa de 1.00 si 2.00

La disciplina educatiei fizica si sport s-au inghesuit cei mai multi candidati, 21 si au fost inregistrate cele mai mici note. Notele cele mai mari au fost adjudecate de Camelia Costache, 6.05, Anca Buzea, 5.40 si Adrian Baldovin, 5.20. La polul opus, cele mai mici note au apartinut lui Bogdan Draghici, 1.20, Sorin Sider, 1.40, Iulian Fatu, 1.70, Catalin Juganaru, 2.00.
De cealalta parte a baricadei, la religie, unde si aici au fost destui candidati, 47, notele inregistrate au fost cele mai mari. De asemenea, la disciplina religie a fost atinsa nota maxima, de altfel singura din concurs. Cosmin Ciocirlan, 10, Viorel Condrache, 9.95, Maria Ghiorghies, 9.90, acestia numarindu-se printre candidatii cu cele mai mari note.
La limba si literatura romana s-au prezentat la examen 12 candidati. Cea mai mare nota i-a apartinut Danielei Badea, 8.80, iar cea mai mica, Corinei Ciocirlan, 5.00. La istorie, din cei opt candidati prezenti au reusit sa obtina nota de trecere doar doi din ei. Cea mai buna nota a fost adjudecata de Madalina Toma, 8.50, iar cele mai mici de Daniel Dornea si Marin Brailescu, 3.00, Mariana Duminca, 3.30.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii