Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

La CF Braila, apele s-au limpezit abia joi dimineata

Cu toate ca marti, dupa investirea lui Ionel Iuga, lucrurile pareau ca vor reintra in normal, situatia la CF Braila a ramas incerta. Iuga conditionase venirea sa de cea a lui Ivan Dinu, fost membru in Consiliul de administratie, iar acesta nu a raspuns afirmativ la prima oferta.
Abia joi s-a alcatuit un comitet de urgenta din care fac parte Gheorghe Bunea Stancu, Ivan Dinu, Ionel Iuga si se pare ca a fost cooptat si presedintele Petrolului, Iancu Teodorescu.
Primul si cel mai important obiectiv al celor mentionati este victoria in partida de simbata in fata Gloriei Buzau.
"Desi am indurat multe umilinte in trecutul nu prea indepartat din partea unora dintre cei pusi sa conduca gruparea braileana, am acceptat sa pun umarul la munca pentru ca brailenii sa aiba in continuare echipa in Liga a II-a. Va fi foarte greu, pentru ca de la CF Braila au fost indepartati toti jucatorii locali ba chiar mai mult lotul nu se ridica la nivelul acestui esalon.
Misiunea mea pentru meciul cu Gloria este una cam ingrata. Buzoienii au cistigat la scor, 6-0, restanta cu Sportul si pare in mare forma. Cu toate acestea, simbata trebuie sa cistigam, trebuie sa-i motivez mental pe jucatori, sa creada cu adevarat ca pot obtine victoria", declara ieri la amiaza noul tehnician principal.
Ionel Iuga si l-a ales drept colaborator, pe functia de antrenor secund pe Adrian Baldovin, cel care a fost principal la Petrolul in primele sapte etape ale turului Ligii a III-a.
La rindul sau, Ivan Dinu, cel care va coordona Comitetul de urgenta accepta ideea ca s-a angajat la o misiune extrem de dificila dar pare totusi optimist in privinta rezultatuluifinal: "Daca nu as fi crezut in sansa noastra, nu m-as fi angrenat la o asemenea treaba. La rugamintea presedintelui Gheorghe Bunea Stancu, am acceptat sa coordonez activitatea la CF Braila si sper sa reusim in tentativa noastra. Pentru a reusi, trebuie insa sa-i fac pe jucatori sa inteleaga ca numai printr-o munca asidua putem redresa echipa".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii