Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

La câteva secunde de o remiză

Replica oaspeţilor a venit cinci minute mai târziu, însă Pungă a fost deposedat in extremis, de minge, la 7-8 metri de Radu.
CF Brăila a obţinut o lovitură liberă în minutul 23, Pungă a centrat perfect, portarul gălăţean a ieşit pe sub minge şi, de la 4 metri, Bosoi a trimis mingea la colţul scurt, 0-1. Cinci minute mai târziu Borbely a irosit şansa de a mări avantajul echipei sale.
Prima repriză s-a încheiat cu două ratări uriaşe ale gălăţenilor. În minutul 33 Enache a şutat de la marginea careului mic, însă mingea a şters bara din dreapta a porţii lui Budur, iar trei minute mai târziu, Munteanu a şutat de la 30 de metri şi mingea a lovit cealaltă bară a porţii brăilene.

Cadoul lui Borbely a relansat partida

Dunărea a început în forţă partea secundă, dar ceea ce nu au reuşit atacanţii gălăţeni a reuşit Borbely. În minutul 52, la un corner al gazdelor, atacantul echipei CF Brăila a deviat mingea spre propria poartă, Budur a prins mingea, însă Mihaela Gomoescu a considerat că aceasta a depăşit linia porţii, iar centralul Cătălin Pană a validat golul.
După egalare, gazdele au forţat desprinderea, însă Cionac (min. 69) şi Chelaru (min. 78) nu au reuşit să-l învingă pe Budur.
Momentul psihologic al partidei s-a derulat în minutul 83. În acel moment, Moise l-a angajat în careul gălăţean pe Voicu şi acesta, de la 10 metri, poziţie centrală, a şutat exact în braţele portarului Pârvu.
Un minut mai târziu, Chelaru a trimis mingea, cu capul, în bara transversală şi partida se îndrepta spre un rezultat de egalitate.
În ultimul minut de prelungire al părţii secunde, Bârlădeanu a şutat de la 30 de metri şi mingea deviată de Chelaru a poposit în plasa porţii brăilene, astfel că, în locul unei remize, jocul s-a încheiat cu victoria gazdelor.

CF Brăila: Budur - Bosoi, Călin, Ivan, Vlaicu - G. Ion (min. 50: Moise), Pânzaru, Voicu, Pungă - Ndigwe (min. 37: Dăniţă), Borbely.
Categorie articol: 

Comentarii