Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"La Brăila vreau să depăşesc performanţele pe care le-am avut la Gloria Buzău"

CF Brăila a susţinut miercuri cel de-al doilea amical de la reunirea lotului, primul sub comanda antrenorului Viorel Ion, şi a obţinut un succes la scor, 10-0.
Nu rezultatul partidei l-a interesat pe noul tehnician, ci doar evoluţia jucătorilor sosiţi în probe.
"Nici nu ştiu exact cu ce scor s-a încheiat jocul, cu 10-0 parcă, însă nu acesta a fost obiectivul meu. A fost un test cu prilejul căruia să-i văd la treabă pe jucătorii sosiţi în probe. Avem mult de muncă, dar nu mi-e frică. Într-un timp foarte scurt trebuie să alcătuim o echipă competitivă, care să evite retrogradarea în sezonul următor. Pe urmă, cu siguranţă că ne vom propune un obiectiv mult mai ambiţios", a declarat Viorel Ion.
Sursa citată a menţionat apoi că s-a făcut deja un pas important pentru perspectiva echipei prin cooptarea a trei jucători experimentaţi.
"Miercuri s-au realizat deja trei transferuri, toţi vin de la Gloria Buzău: Iulian Budur, un portar care revine la echipa la care s-a lansat în fotbal, de fostul căpitan din Crâng, Marin Călin şi de Marcel Otvos. Nu este uşor de găsit jucătorii de care avem noi nevoie acum, pentru că majoritatea fotbaliştilor valoroşi au deja înţelegeri cu alte formaţii. Dar, cu siguranţă, vom mai transfera doi atacanţi şi cel puţin un mijlocaş cu experienţa Ligii a II-a", a continuat V. Ion.
Noul tehnician a încheiat discuţia spunând că la Brăila vrea să depăşească performanţele realizate cu Gloria Buzău.
"Îi ştiu pe brăileni ca buni cunoscători ai fotbalului şi îi asigur că vom crea o echipă competitivă. Avem sprijinul preşedintelui CJ, Gheorghe Bunea Stancu, şi ne dorim ca fotbalul să meargă pe urmele handbalului. Vreau ca la Brăila să depăşesc performanţele pe care le-am avut la Gloria Buzău", a mai adăugat Viorel Ion.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii