Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

La Brăila s-au mai înregistrat încă 23 de pacienţi infectaţi, plus un decedat

marţi, numărul total al persoanelor confirmate cu coronavirus de la începutul pandemiei a ajuns la 1.300, cel al persoanelor decedate fiind 49 • poliţiştii au continuat acţiunile de control pentru prevenirea răspândirii Covid-19

 

La nivelul judeţului Brăila, în data de 18 august, au fost 23 de cazuri nou confirmate cu coronavirus, plus o persoană decedată. Numărul total al persoanelor confirmate cu coronavirus, de la începutul pandemiei, a ajuns la 1.300, cel al persoanelor decedate fiind 49. Marţi, erau 170 de persoane în carantină la domiciliu, alte 149 izolate la domiciliu, plus 219 persoane internate în spitale. Din totalul de 1.300 de persoane confirmate cu coronavirus, 51 sunt din alte judeţe.

În ziua de 17 august, poliţiştii, alături de jandarmi, poliţişti de frontieră şi poliţişti locali au desfăşurat acţiuni de verificare în mijloacele de transport în comun, cele cu regim de TAXI, dar şi în mijloacele companiilor ce asigură transportul angajaţilor la locul de muncă. Totodată, au fost verificate şi societăţi comerciale, precum marketuri şi supermarketuri, staţii de carburant, săli de jocuri de noroc, terase, dar şi pieţe.

Astfel, în ultimele 24 de ore, a fost verificat modul de respectare a măsurilor de protecţie individuală şi interdicţiilor impuse în această perioadă în cazul a 443 de persoane şi a 8 societăţi comerciale. Au fost aplicate 21 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 18 pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, în conformitate cu Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Totodată, poliţiştii brăileni au desfăşurat şi 7 acţiuni punctuale, în cadrul cărora au fost legitimate 244 de persoane şi oprite în trafic şi verificate 120 de vehicule, fiind aplicate 35 de sancţiuni în valoare totală de peste 19.000 lei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii