Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

La Brăila s-au confirmat alte 67 de cazuri Covid -19

* vineri, au fost 67 de persoane infectate cu coronavirus, fiind înregistrate şi trei persoane decedate * polițiștii şi celelalte organe de control efectuează acţiuni în locuri aglomerate pentru a preveni răspândirea virusului

 

 

 

Situația Covid – 19 la nivelul  județului Brăila. La data de 27 noiembrie, au fost 67 de cazuri nou confirmate şi trei persoane decedate, toate din municipiul Brăila.

Numărul total de persoane confirmate de la începutul pandemiei este 5.344, iar al persoanelor decedate este 233.

Vineri, erau 450 de persoane in carantina la domiciliu, 97 de persoane izolate la domiciliu şi 212 persoane internate în spitale. Au fost 358 de teste prelevate.

Toate cifrele prezentate au fost transmise de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Brăila.

Ni s-a mai comunicat faptul că, în data de 26 noiembrie, polițiștii, alături de jandarmi, polițiști de frontieră, pompieri și polițiști locali au desfășurat acțiuni de verificare, pe raza județului Brăila, în mijloacele de transport în comun, în cele cu regim de TAXI, dar și în mijloacele companiilor ce asigură transportul angajaților la și de la locul de muncă.  Totodată, au fost verificate și societăţi comerciale, precum marketuri şi supermarketuri, staţii de carburant, săli de jocuri de noroc, terase, dar şi pieţe și târguri.

Principalul obiectiv al acestor acțiuni îl reprezintă siguranța cetățenilor, astfel că polițiștii vor continua să acționeze în vederea prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-2.

Joi, polițiștii au organizat 17 acțiuni punctuale, în cadrul cărora au oprit în trafic și verificat 314 vehicule și au verificat modul de respectare a măsurilor de protecție individuală și interdicțiilor impuse în această perioadă în cazul a 850 de persoane și a 18 de societăți comerciale. Totodată, au fost aplicate 92 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 31.150 de lei pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, în conformitate cu Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
Categorie articol: 

Comentarii