Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

La Brăila s-au înregistrat 53 cazuri noi Covid - 19, în trei zile

situaţia a fost înregistrată de sâmbătă până luni, cele mai multe cazuri noi fiind sâmbătă - 47 bolnavi, din care doar 21 din judeţul Brăila • luni au fost 13 cazuri nou confirmate şi zero persoane decedate • sâmbătă şi duminică au mai fost trei brăileni decedaţi

 

Numărul bolnavilor infectaţi cu coronavirus a crescut din nou, la Brăila. În ultimele trei zile, de sâmbătă până luni, s-au înregistrat 53 cazuri noi Covid - 19. Sâmbătă au fost cele mai multe cazuri, însă doar jumătate dintre cei confirmaţi pozitiv erau brăileni, ceilalţi fiind aduşi din alte judeţe. Sâmbătă şi duminică au mai fost trei brăileni decedaţi.

Potrivit datelor transmise de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Brăila, luni, 21 septembrie, la Brăila au fost 13 cazuri nou confirmate de pacienţi infectaţi cu coronavirus şi zero persoane decedate. Numărul de persoane confirmate de la începutul pandemiei a ajuns la 2.249, fiind 99 de persoane decedate. Luni, erau 442 persoane în carantină la domiciliu, 45 izolate la domiciliu, 141 internate în spitale. Din totalul de 2.249 persoane confirmate, 88 sunt din alte judeţe.

Duminică au fost 19 cazuri Covid nou confirmate şi o persoană decedată din municipiul Brăila. Erau 2.236 persoane confirmate de la început pandemie şi 99 persoane decedate. La data de 20 septembrie, erau 110 persoane internate în spitale şi 405 în carantină la domiciliu.

Sâmbătă au fost 47 cazuri nou confirmate, însă doar 21 au fost din judeţul Brăila, restul de 26 fiind din alte judeţe. Din păcate, sâmbătă au mai fost şi 2 persoane persoane decedate din municipiul Brăila. Totalul de bolnavi de la începutul pandemiei era 2.217, fiind înregistrate în total 98 de decese. Sâmbătă erau 420 persoane în carantină la domiciliu şi 114 internate în spitale.
Categorie articol: 

Comentarii