Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

La Brăila s-au înregistrat încă trei decese din cauza virusului Covid – 19

* vineri, au fost 33 de cazuri nou confirmate şi 3 persoane decedate, din municipiul Brăila * numărul total de persoane confirmate de la începutul pandemiei este 2.170

 

 

 

Încă trei decese din cauza infecţiei cu coronavirus, la Brăila. Vineri, au fost 33 de cazuri COVID nou confirmate şi 3 persoane decedate, toate din municipiul Brăila.

S-a ajuns la un număr total al persoanelor confirmate cu SARS COV 2 de la începutul pandemiei  de 2.170, fiind în total 96 de persoane decedate.

La acest moment, în Brăila sunt 376 persoane în carantină la domiciliu, 35 persoane izolate la domiciliu şi 125 persoane internate în spitale. Din totalul de 2.170 persoane confirmate 57 sunt din alte județe.

Controalele pentru prevenirea răspândirii Covid continuă. În ziua de 17 septembrie, polițiștii, alături de jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali au desfășurat acțiuni de verificare, pe raza județului Brăila, în mijloacele de transport în comun, în cele cu regim de TAXI, dar și în mijloacele companiilor ce asigură transportul angajaților la și de la locul de muncă. Totodată, au fost verificate și societăţi comerciale, precum marketuri şi supermarketuri, staţii de carburant, săli de jocuri de noroc, terase, dar şi pieţe și târguri. Principalul obiectiv al acestor acțiuni îl reprezintă siguranța cetățenilor, astfel că, polițiștii vor continua să acționeze în vederea prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-2.

În ultimele 24 de ore a fost verificat modul de respectare a măsurilor de protecție individuală și interdicțiilor impuse în această perioadă în cazul a 539 de persoane și 26 de societăți comerciale. Cu această ocazie au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale, dintre care: 15 pentru nerespectarea normelor prevăzute de Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19; 2 pentru nerespecatrea prevederilor Legii 61/1991pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, aplicate în contextul COVID-19.

Polițiștii brăileni au desfășurat și 11 acțiuni punctuale, în cadrul cărora au fost legitimate 224 de persoane și oprite în trafic și verificate 125 vehicule, fiind aplicate 41 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 15.000 lei.

 
Categorie articol: 

Comentarii