Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

La Balcescu, dupa 30 de ani

Ieri, in jurul orei 11.00, elevii claselor a XII-a, promotia 1978, de la Colegiul National "Nicolae Balcescu", s-au reintilnit, dupa 30 de ani de la absolvirea liceului. Pentru profesori si elevi, dupa 30 de ani, clopotelul a sunat din nou.
S-au strins cu totii in amfiteatrul colegiului si au cintat impreuna "Gaudeamus Igitur". Cel mai emotionant moment l-a constituit strigarea catalogului si prezentarea realizarilor personale si profesionale. La reuniune au fost prezenti chiar si cei care locuiesc acum in alte orase, precum Bucuresti, Pitesti, Timisioara, Turnu - Severin sau in alte tari, ca America, Olanda, Japonia.
Cuvintul de inceput i-a apartinut directorului adjunct al CNNB, Ovidiu Pintiliescu: "Ne bucuram foarte mult ca mentineti traditia intilnirilor de promotie. Ne bucuram din tot sufletul ca va regasiti la asa o virsta frumoasa si sa dea Dumnezeu sa va regasiti mai des. Iata ca, din nou, in fata dumneavostra sa afla o parte dintre profesorii promotiei dumneavoastra, sa le uram multa sanatate, impreuna".
Diriginta clasei a XII-a A, prof. Lucretia Ciric, dirigintele clasei a XII-a B, prof. Luciliu Zaharia si diriginta clasei a XII-a C, prof. Elena Stefania Mocanu, au strigat catalogul exact ca odinioara si au ascultat, pe rind, povesti de viata. Asa am aflat ca Mihai Danut, patronul firmelor "Select" si Iulian Danielescu, proaspatul inspector scolar general, au fost colegi de clasa, la XII B.
Bucuria revederii a continuat de la ora 18.00, la restaurantul Continental.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii