Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

L-a batut pina si-a rupt splina

Parchetul de pe linga Judecatoria Braila a dispus trimiterea in judecata a lui Ionut Coman, 20 de ani, individ fara ocupatie si fara loc de munca, pentru savirsirea infractiunii de vatamare corporala grava (art. 182 Cod Penal). In primavara trecuta, inculpatul i-a tras un pumn unui barbat pe care nu-l cunostea prea bine, acesta lovindu-se in cadere de niste bolovani si suferind leziuni ce i-au pus viata in primejdie.
Incidentul s-a petrecut in seara zilei de 5 martie 2006, pe strada Iezerului, din cartierul Pisc. Potrivit anchetatorilor, in jurul orei 21.30, inculpatul Ionut Coman - care era insotit de citiva prieteni - s-a intilnit intimplator cu partea vatamata, Ion Samson. Intrucit era sub influenta bauturilor alcoolice, Samson i-ar fi adresat injurii lui Coman, motiv pentru care acesta s-a intors din drum si i-a tras un pumn in figura. Cum in zona se afla o gramada de bolovani si moloz, in cadere, victima - care s-a lovit zdravan in torace - a suferit leziuni grave, pentru a caror vindecare i-au fost necesare 35 de zile de ingrijiri medicale.
Ion Samson a zacut citeva minute in strada, dupa care s-a indreptat impleticindu-se spre casa, din pricina leziunilor interne grave. In aceeasi noapte, el a fost transportat cu o ambulanta la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, Sectia Chirurgie, fiind diagnosticat cu "fractura C10 stinga si ruptura de splina". Victima agresiunii a fost operata, interventia necesitind mai multe zile de spitalizare, medicii reusind in final sa-i salveze viata. Audiat pe parcursul urmaririi penale, Samson a declarat ca va solicita despagubiri civile in fata completului de judecata.
Categorie articol: 

Comentarii