Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lăzăroiu le-a reproşat pesediştilor că nu au făcut nimic pentru a combate restricţiile din Spania

"De câte ori a mers PSD-ul la Madrid? Cine de la dumneavoastră a mers la Madrid să vorbească cu socialiştii?", i-a criticat Lăzăroiu pe social-democraţi, la audierea de la Comisia de Muncă a Camerei.
În replică, deputatul social-democrat Aura Vasile a declarat: "Sarcina dumneavoastră, domnule ministru al Muncii, este foarte clară pentru ceea ce înseamnă că trebuie să faceţi, dar nu faceţi nimic din ceea ce este înscris pe noţiunile programului dvs de guvernare. Faceţi politică, domnule ministru, faceţi numai politică şi propagandă. Sunteţi cumva şeful meu de ne trimiteţi scrisoare? Vă spun sigur că nu sunteţi şi nu veţi fi niciodată".
În urma conflictului cu deputatul PSD Aura Vasile, Lăzăroiu a comentat ironic că nu înţelege regulile din comisie. "Domnule preşedinte, probabil că nu înţeleg eu regulile la comisia asta şi atunci nu mai vin, trimit un secretar de stat. Nu să vă bateţi joc de un ministru", i-a spus ministrul Muncii şefului Comisiei de muncă a Camerei Deputaţilor, Victor Paul Dobre.
Anterior, Sebastian Lăzăroiu a declarat că lideri ai Partidului Popular din Spania i-au spus că dacă ajung la putere vor reanaliza restricţiile impuse românilor pe piaţa muncii, precizând însă că nu a obţinut promisiunea revocării acestei decizii.
"La Madrid am avut şi o discuţie cu lideri ai Partidului Popular, cei care sunt în Opoziţie în acest moment. Nu am avut semnale că în momentul... dacă ei vor câştiga alegerile după 20 noiembrie în Spania această decizie va fi revocată. În schimb, mi-au spus că o vor reanaliza. Ceea ce ei reproşează guvernului socialist este discriminarea, faptul că a fost luată doar pentru români, şi nu şi pentru alţii, evident se refereau la bulgari, evident bulgarii sunt foarte puţini în Spania şi cei mai afectaţi sunt românii pentru că sunt cei mai mulţi", le-a mai spus Sebastian Lăzăroiu membrilor din Comisia pentru Muncă de la Camera Deputaţilor.
Categorie articol: 

Comentarii