Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lăzăroiu afirmă că Ponta este un prieten al PDL

* în replică, Adrian Năstase ironizează ieşirile publice ale lui Sebastian Lăzăroiu, cu toate că admite că "într-o vreme" avea respect pentru un om cu studiile lui Lăzăroiu

Lui Lăzăroiu i s-a cerut să confirme dacă Victor Ponta "era un om care să ceară într-un fel sau altul sprijinul Preşedinţiei pe proiecte politice". "Da, cred că a cerut. Nu l-am văzut (la Cotroceni - n.r.), dar asta nu înseamnă că nu a fost. Dar, să ştiţi, Victor Ponta - am mai spus - are mulţi prieteni în PDL. El însuşi este un prieten al PDL, cu mulţi prieteni în PDL. PDL-ul ar trebui să fie fericit câtă vreme Ponta e preşedinte al PDL", a comentat ministrul.
Sebastian Lăzăroiu şi-a reiterat afirmaţiile că Ponta ar fi ajuns preşedinte al PSD şi cu sprijinul PDL. Întrebat în ce a constat susţinerea PDL, el a indicat: "Mici aranjamente tehnice în filialele partidului, a avut un sprijin logistic, întrebaţi la Dâmboviţa, la Iaşi".
Fostul consilier prezidenţial a susţinut, însă, că, în prezent, Ponta trebuie "să fie credibil în faţa celor care încearcă să-l manevreze în partid, seniorii - Năstase, Iliescu". "Joacă binişor Ponta, a mai făcut şi greşeli, dar joacă binişor", a menţionat el.
Pe de altă parte, în opinia lui Lăzăroiu, Mircea Geoană ar face o greşeală să nu mai candideze din nou la Preşedinţie. "Dar nu e în graţiile partidului (Mircea Geoană - n.r.) şi partidul îl preferă mai degrabă pe Oprescu", a adăugat el.

13laza2Năstase spune că Lăzăroiu e trimis de la Cotroceni să bage adrenalină în corpul obosit al PDL

Liderul PSD Adrian Năstase ironizează ieşirile publice ale lui Sebastian Lăzăroiu, pe care îl numeşte "Mama Omida a PDL", şi spune că previziunile politice ale acestuia sunt "fabulaţii", el fiind trimis de la Cotroceni "să introducă adrenalină în corpul obosit al partidului de guvernământ".
"Ştie cineva cine este Alice Cullen? Cei mult mai tineri decât mine mi-au spus că este una din «vampiriţele» din seria de mare succes «Amurg», care are o calitate aparte: poate citi în viitor! Un fel de Mama Omida a vampirilor, dar într-o nouă înfăţişare. Mai palidă, mai subţire, mai cool. Un fel de Albă ca Zăpada, nu? Adică, pentru a încheia introducerea, un fel de Sebastian Lăzăroiu. Pentru că asta încearcă să pară astăzi fostul consilier prezidenţial, pe hârtie ministru al Muncii - în realitate, un ministru al şezătorilor şi al chibiţilor care îşi dau cu părerea despre orice, oricând, oricum", se referă Năstase la Lăzăroiu.
Liderul PSD consemnează faptul că, "într-o vreme", avea "un oarece respect pentru un om cu studiile sale". "Ca sociolog, era respectat. Chiar şi în calitatea de consultant era respectat. De la un moment dat, însă, domnul Lăzăroiu a început să dea tot mai multe semne că nu se mulţumeşte cu statutul de analist serios şi obiectiv", susţine Năstase.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii