Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lăsaţi oamenii să se iubească, invidioşilor!

Huooo! Un sincer huooo celor care au sunat la 112 ca să îi reclame pe amorezii care au făcut sex pe Călăraşi, la intrarea în municipiul Brăila.

Cel mai probabil, nişte indivizi cărora le-a murit erecţia cu ani buni în urmă s-au trezit să dea pe mâna “organului” cuplul de iubăreţi care, totuşi, nu dădea nimănui în cap. Mă rog, să nu intrăm în detalii…

Ia uite, băi nene, ce repede s-a trezit spiritul civic în brăileni! Când politicienii sau interlopii îşi fac de cap în Brăila, nu am văzut pe nimeni să fie atât de indignat. Să ia atitudine, să le strige interlopilor că nu e în regulă ce fac. Nu, îşi văd liniştiţi de drum.

Dar când i-au văzut pe cei doi iubăreţi (el – 34 de ani şi ea – 48 de ani) că fac sex pe marginea drumului, imediat au început să urle la ei, să îi ia cu huooo, de parcă bieţii oameni ar fi incendiat Catedrala Notre Dame, nu altceva.

Ok, este o faptă interzisă prin lege, dar observaţi dublul standard, asta ca să citez din vrăjeala PSD? Când chiar ar trebui să se implice civic pentru a proteja Brăila, unii cetăţeni stau cu capul în nisip. În schimb, când ar fi trebuit, cel mult, să trateze cu amuzament partida de sex de pe marginea drumului, imediat au sărit “activeştii” să ia atitudine.

Bravo, mă! Dormiţi mai bine acum că ştiţi că amorezii au fost amendaţi? Mamă-mamă, cred că în sinea voastră vă consideraţi nişte mici eroi: aţi întrerupt o partidă de sex! Vă daţi seama ce nenorocire aţi împiedicat să se abată asupra Brăilei? O decoraţie pentru aceşti “eroi” ai Brăilei, vă rog!

Lăsaţi oamenii să se iubească, invidioşilor! Şi am rugămintea să nu mă luaţi pe mine cu şmecherii de genul că “domn’e, era pe domeniul public” şi alte bla-bla-uri, că ştiţi şi voi că nu despre asta e vorba în acest act de iubire liber consimţită între doi adulţi.

Vedeţi că erecţia nu e ca gripa. Nu se ia dacă te apropii de cineva. Aşa că aţi filmat şi aţi reclamat degeaba.

În loc să fi pus mână de la mână ca să le închiriaţi oamenilor o cameră la hotel, voi i-aţi lăsat cu pantalonii în vine şi cu buzunarele goale. Halal haiduci mai sunteţi, mă: luaţi de la săraci şi daţi la bogaţi. Huooo! (Giacomo CASANOVA)
Categorie articol: 

Comentarii