Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lăsaţi-l pe Balcan să se pregătească pentru Liga Cam Pionilor

1) să nu candideze Simionescu, şi 2) să nu candideze nimeni altcineva. Ştiu, sunt două condiţii greu, aproape imposibil de îndeplinit, dar întotdeauna lupta pentru primărie a fost crâncen de câştigat. Aşa că deputatul Balcan ar face bine să nu se plângă de una, de alta.

Până la momentul mult aşteptat al luptei mai sunt, cum ziceam mai sus, aproape 9 luni de zile. Suficient timp să aduci pe lume un copil, darămite să te antrenezi pentru un scrutin electoral! Tactica deputatului Balcan pare destul de simplă la prima vedere, dacă e să ne ghidăm după declaraţiile publice făcute de acesta în ultima vreme. Astfel, Balcan apelează la întărirea factorului psihic, inoculându-şi mai des ideea că este cel mai bun, că are în spate cea mai puternică echipă, că nimeni nu îi poate sta în cale, că unitatea este atuul care caracterizează grupul din care el face parte. O tactică destul de bună, nu zic nu, doar că un pic cam primitivă, care este folosită în special de cei care nu sunt siguri pe ei, care se bazează mai mult pe hazard.
Astfel, peste noapte (cel mai probabil o noapte petrecută în oraş), deputatul Balcan a realizat cât de bine se înţelege cu Dumitriu, cu cei din eşaloanele doi şi trei, cu umflătorii de baloane, cu toată lumea.
Acum că totul s-a rezolvat, că atmosfera în echipa PDL este, cum se zice, propice marii performanţe, deputatului Balcan nu îi mai rămâne decât să îl sune pe fostul său coleg de partid Aurel Simionescu, să îl anunţe ca din iunie 2012 să îşi caute serviciu. Liga Cam Pionilor este mult mai aproape decât ar fi crezut vreodată deputatul Balcan, care încă mai crede că doar simpla participare în aceste grupe îţi asigură automat un câştig de 15 milioane de euro. O fi aşa, nu zic nu, dar la fotbal, nu în alegeri, unde trebuie nu doar să participi, ci să şi câştigi. (Tontul sau nimic)
Categorie articol: 

Comentarii