Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kylie Minogue reapare într-un serial

Kylie Minogue va juca din nou în serialul australian "Neighbours", care i-a lansat cariera la sfârşitul anilor 1980, într-un episod ce marchează 30 de ani de la lansarea producţiei de televiziune, urmând ca acesta să fie difuzat în martie 2015.
Kylie Minogue va apărea, după 25 de ani, într-un episod aniversar al serialului TV australian "Neighbours", interpretând rolul Charlene Robinson. Cântăreaţa a jucat în acest serial între 1986 şi 1989, înainte de a renunţa la actorie pentru o carieră în muzică, potrivit dailymail.co.uk.
Informaţia privind revenirea cântăreţei Kylie Minogue în distribuţia serialului a fost confirmată, într-un interviu pentru tabloidul britanic Daily Mirror, de actriţa Anne Charleston . "Se împlinesc curând 30 de ani de la lansarea «Neighbours». Probabil voi fi implicată (în acest proiect, n.r.), iar episodul va fi difuzat în martie. Cred că şi Kylie e de acord să participe şi cred că toată lumea va fi de acord, fiindcă este o ocazie importantă", a spus Charleston, care o interpretează pe Madge Bishop, mama din serial a personajului jucat de celebra vedetă pop.

De la film la muzică

Personajele jucate de Kylie Minogue şi cântăreţul Jason Donovan, o altă vedetă lansată de acelaşi serial, s-au căsătorit într-unul dintre episoadele difuzate în 1987, care a înregistrat o audienţă record.
Kylie Minogue şi Jason Donovan au adoptat o carieră muzicală după apariţia în "Neighbours".
Primul episod din serialul "Neighbours" ("Vecini") a fost difuzat în Australia pe 18 martie 1985, producţia TV ajungând în 2014 la al 30-lea sezon (peste 6.900 de episoade). Acţiunea se concentrează în jurul vieţii de familie şi profesionale a locuitorilor dintr-un cartier imaginar din Melbourne, Australia.
Cântăreaţa Kylie Minogue mai are la activ câteva incursiuni reuşite în domeniul actoriei, printre rolurile sale din ultimii ani numărându-se cele din filmele "Moulin Rouge", "Holy Motors" şi "Jack and Diane".
După succesul primelor două single-uri ale sale, "Locomotion" - care a ocupat primul loc în topul australian timp de şapte săptămâni - şi "I Should Be So Lucky", Kylie a ales să se concentreze exclusiv asupra muzicii. Hituri precum "Where the Wild Roses Grow", în duet cu Nick Cave, "Spinning Around", "Kids", în duet cu Robbie Williams, "On a Night Like This", "Cant Get You Out of My Head", "In Your Eyes", "Love At First Sight", "Come Into My World", "Slow" şi "I Believe in You" i-au adus lui Kylie vânzări de peste 60 de milioane de albume în întreaga lume şi numeroase premii.
Artista a concertat la Bucureşti, în 2008, în cadrul turneului KYLIEX2008.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii