Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Klaus Iohannis a anunțat că va merge la toate ședințele de la Palatul Victoria: „Guvernul nu ştie ce face”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat din nou miercuri că va merge la şedinţele de Guvern, precizând însă că aşteaptă şi anunţarea datei, orei şi agendei următoarei şedinţe, pentru că la Cotroceni nu a ajuns agenda. Întrebat dacă va merge de acum la toate ședințele, președintele a răspuns „Sigur!”

 

Preşedintele Iohannis a spus că, miercuri, la CSAT au fost doar discuţii de pe ordinea de zi a Consiliului, nu şi despre alte teme.

Întrebat ce va face mâine, el a spus: „Asta vedem mâine”.

Întrebat în continuare dacă va merge la şedinţa de Guvern mai ales că ar urma să fie adoptată OUG pe Codul fiscal, preşedintele a replicat: „Aveţi dvs. cumva agenda şedinţei de Guvern, că la noi nu a ajuns? Guvernul nu ştie ce face. Această ordonanţă este doar o nouă dovadă. Nu există niciun anunţ despre o şedinţă de Guvern sau ora la care va avea loc sau agenda care va exista acolo. De asta spun: aşteptăm să vedem. Mie-mi place să am un plan, să am o agendă, ca să ştie toată lumea ce se întâmplă. Se pare că Guvernului nu-i place aşa, deci aşteptăm anunţul Guvernului pe şedinţa de Guvern”.

Chestionat în continuare dacă va merge joi la şedinţa de Guvern în cazul în care OUG anunţată de ministrul finanţelor va fi pe ordinea de zi, preşedintele a răspuns: „V-am anunţat de ieri, de alaltăieri cum va fi în continuare cu şedinţele de Guvern şi aşa va fi”. Întrebat dacă, prin urmare, va merge la toate şedinţele de acum încolo, Klaus Iohannis a răspuns: „Sigur”.
Categorie articol: 

Comentarii