Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kinder Brăila, pe podium la Braşov Junior’s Cup

• echipa pregătită de profesorul Mihai Anghel s-a clasat pe locul al doilea, la grupa 2011 • Dănuţ Armenciu a fost desemnat de organizatori drept cel mai bun portar • la grupa 2010, formaţia brăileană a ocupat poziţia a opta

 

Clubul de fotbal Kinder Brăila a participat cu două grupe de copii la Braşov Junior’s Cup, ediţia 2018, cele pregătite de Costel Roşu şi Mihai Anghel, iar rezultatele au fost bune.

Echipa copiilor născuţi în 2011, antrenată de profesorul Mihai Anghel, s-a clasat pe locul al doilea, dar a obţinut şi un premiu special, Dănuţ Armenciu fiind desemnat de organizatori drept cel mai bun portar.

Kinder a câştigat cu 2-1, au marcat Dănuţ Armenciu şi Metin Cati, primul meci din grupă cu Royal Făgăraş, însă în cel de-al doilea meci a pierdut cu 1-0 disputa cu Juniorul Suceava. Formaţia brăileană a bifat apoi trei victorii la scor, 4-2 cu  ACS Kids Tâmpa Braşov, pentru învingători Robert Ignatencu şi Alexandru Chirovan au realizat câte o “dublă”, 6-1 cu Aripile Bacău, partidă în care Chirovan a realizat un hat trick, iar Ignatencu o “dublă”, iar a şasea reuşită a fost semnată de Rareş Gagu şi 3-1 cu Luceafărul Cluj. În acest joc pentru formaţia pregătită de Mihai Anghel au înscris Ignatencu, Metin şi Gagu.

În ultimul meci din grupă, Kinder a cedat cu 3-2 în faţa echipei New Star Bucureşti, cele două reuşite ale echipei brăilene fiind semnate de Ignatencu şi Chirovan.

Rareş Gagu, de două ori, şi Metin Cati au marcat golurile prin care Kinder s-a impus cu 3-2, în sferturile de finală, în disputa cu Juniorul Braşov, iar formaţia brăileană şi-a asigurat biletele pentru semifinale.

După o evoluţie foarte bună şi patru goluri înscrise de Robert Ignatencu 2 şi Rareş Gagu 2, Kinder a trecut cu 4-1 de Cautis Steaua Sudului şi s-a calificat în finala turneului de la Braşov.

În ultimul act al competiţiei brăilenii au întâlnit-o pe ACS Kids Tâmpa Braşov, formaţie pe care au învins-o în grupă cu 4-2. De data aceasta braşovenii au fost cei care au câştigat cu 4-2, golurile formaţiei de la Dunăre fiind marcate de Ignatencu şi Chirovan.

Lotul de jucători: Dănuţ Armenciu, Metin Cati, Robert Ignatencu, Rareş Gagu, Alexandru Chirovan, Damian Şova.

La turneu rezervat fotbaliştilor născuţi în 2010, Kinder a început cu dreptul în grupă, echipa antrenată de Costel Roşu a câştigat cu 4-3, meciul cu  ACS Kids Tâmpa, golurile formaţiei brăilene fiind marcate de George Manta 2 şi Sebastian Necula 2. Au urmat alte două victorii, 3-2 cu Steagul Roşu, au înscris David Ilie, Alexandru Trifan şi George Manta şi 2-1 cu New Star Bucureşti, marcatorii echipei pregătite de Costel Roşu fiind Darius Bogdan şi Sebastian Necula.

Kinder a pierdut ulimele trei jocuri din grupă, 6-1 cu Luceafărul Cluj, 4-0 cu Juniorul Suceava şi 3-2 cu Prosport Academy Bucureşti.

Formaţia brăileană a fost învinsă în sferturi cu 2-0 de Aripile Bacău şi apoi a cedat cu 2-1, după loviturile de departajare partida cu ACS Kids Tâmpa Braşov, contând pentru locurile 5-8.

La această categorie de vârstă Kinder s-a clasat pe locul al optulea.

Lotul de jucători: Darius Bogdan, George Manta, Mario Voiculescu, Sebastian Necula, David Leaută, Alexandru Furfurică, Alexandru Trifan, David Ilie, Darius Roşu, Ianis Duţu.
Categorie articol: 

Comentarii