Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kinder Brăila, locul al patrulea la “Happy Stars Cup”

* Răzvan Giurgiu a fost desemnat de organizatori drept cel mai bun mijlocaș * la competiția din București au participat 16 echipe

 

Echipa formată din jucători născuți în anul 2013 de la Kinder Brăila s-a clasat pe locul al 4-lea la “Happy Stars Cup”, turneu amical de fotbal care a avut loc la baza sportivă a clubului Dinamo București, la care au participat 16 formații din țară.

Kinder Brăila a câștigat grupa B în care a fost repartizată, alături de Dinamo București, Unirea Urziceni și Magic Boys Iași. Echipa brăileană, pregătită de profesorul Florin Giurgiu, a obținut trei succese. Vinerea trecută, în primul meci, Kinder Brăila a dispus la scor, 16-0, de echipa clubului Dinamo București. Sebastian Lazăr a marcat 6 goluri, Razvan Giurgiu 5, Vlăduț Popa 3, Ștefan Ciulea 1, Rareș Aldea 1. Formația brăileană și-a continuat seria victoriilor și, în partida a doua, a trecut cu 2-0 de Magic Boys Iași, ambele reușite ale învingătorilor fiind semnate de Sebastian Lazăr. Tot cu 2-0 a câștigat Kinder și ultimul meci din grupă, cel cu Unirea Urziceni, golurile învingătorilor fiind înscrise de Robert Stoica și Ștefan Chivu. Calificată de pe primul loc în grupa B, echipa pregătită de Florin Giurgiu s-a impus în sferturi, cu 3-0, în partida cu Steaua Atletic. Răzvan Giurgiu, Sebastian Lazăr și Ștefan Chivu au semnat golurile victoriei formației de la Dunăre, care, în urma acestui succes, s-a calificat în semifinalele competiției.

În penultimul act al turneului, Kinder Brăila a pierdut cu 3-0 meciul cu

Magic Trofeo Iași. Echipa brăileană a jucat apoi finala mică, pe care a pierdut-o, 1-4, în fața formației Didi Iași. Unicul gol al echipei brăilene a fost marcat de Răzvan Giurgiu. Kinder a primit din partea organizatorilor un premiu special, Răzvan Giurgiu fiind desemnat drept cel mai bun mijlocaș al turneului.

Clasament final: 1. Magic Trofeo Iași, 2. Chelsea București, 3. Didi Iași, 4. Kinder Brăila.

Lotul de jucători: Luca Gavrilă, Ștefan Chivu, Robert Stoica, Gabriel Anghel, Ștefan Ciulea, Rareș Aldea, Sebastian Lazăr, Silviu Grecu, Vlăduț Popa, Răzvan Giurgiu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii