Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kinder Brăila a câştigat Cupa “Prosport” Focşani

• jucătorii pregătiţi de profesorul Mihai Anghel au câştigat toate partidele disputate la grupa 2011

 

Echipa de fotbal Kinder Brăila, formată din copii născuţi în anul 2011 şi mai mici, a câştigat în weekend-ul trecut locul întâi la Cupa “Prosport” Focşani, cu menţiunea că jucătorii antrenaţi de Mihai Anghel au încheiat competiţia cu victorii pe linie.

Kinder s-a clasat pe primul loc în grupă după ce a câştigat la scor două meciuri. Brăilenii s-au impus în primul joc cu 6-1, în partida cu CSM Focşani. Pentru echipa învingătoare au marcat Alexandru Chirovan 3 şi Rareş Gagu 3, apoi au dispus cu 5-0 de FC Odorheiul Secuiesc, după ce au înscris Rareş Gagu 2, Alexandru Radu 2 şi Kati Metin.

În semifinale, Kinder Brăila a obţinut de asemenea un succes la scor, 4-0, în partida cu Kinder Braşov, reuşitele formaţiei pregătite de Mihai Anghel fiind semnate de Alexandru Radu, Kati Metin, Alexandru Mitu, Robert Ignatencu. Iar în urma acestei victorii echipa brăileană a ajuns în finala turneului, fază în care a jucat în compania formaţiei F.K. Miercurea Ciuc.

Jucătorii echipei Kinder au avut aceeaşi prestraţie foarte bună şi s-au impus cu 3-2, golurile câştigătoarei competiţiei de la Focşani fiind marcate de Rareş Gagu,

Alexandru Chirovan şi Kati Metin.

Pe parcursul acestui turneu toţi jucătorii de câmp şi portarul echipei Kinder Brăila au participat la un concurs inedit, “penalty-ul de aur”, secţiune la care în finală au ajuns doi brăileni, Alexandru Mitu şi portarul Dănuţ Armenciu şi ambii s-au clasat pe locul al doilea.

Îi felicit pe copii pentru evoluţiile avute la Focşani şi bineînţeles pentru rezultatele obţinute. Locul întâi răsplăteşte munca depusă de ei la antrenamente şi demonstrează că nu întâmplător au obţinut rezultate bune şi la competiţiile organizate la Brăila, Braşov, Buzău, Focşani şi Bacău”, ne-a declarat profesorul Mihai Anghel.

Lotul echipei Kinder: Dănuţ Armenciu, Robert Ignatencu, Rareş Gagu, Kati Metin, Alexandru Chirovan, David Panait, Alexandru Radu, Alexandru Mitu.
Categorie articol: 

Comentarii