Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kessler ar paria pe victoria lui Glen Johnson în meciul cu Lucian Bute

"Toată lumea spune că Bute ar trebui să câştige, dar eu aş paria pe Johnson. Este foarte greu să boxezi cu el. Atacă tot timpul şi nu poate fi atins uşor. În plus, are croşee periculoase. Cred că-l poate învinge pe Bute", a declarat Kessler.
Johnson a fost partenerul de antrenament al lui Kessler în urmă cu mai mulţi ani.
Kessler s-a declarat nemulţumit de oferta primit de la Interbox pentru un meci cu Bute: "Mi-au oferit o sumă de care ştiau sigur că o voi refuza. A fost ca şi când noi le-am fi oferit o coroană daneză ca să vină în Danemarca. Chiar îmi doresc să lupt cu Bute, dar la un preţ rezonabil", a menţionat Kessler.
Danezul îl va întâlni pe germanul Robert Stieglitz în 5 noiembrie pentru centura WBO la supermijlocie.
Campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, a anunţat, marţi, pe Twitter, că îşi va pune centura în joc, la 5 noiembrie, în cadrul unei gale în care îl va avea ca adversar pe jamaicanul Glen Johnson, în vârstă de 42 de ani.
Jamaicanul Glen Johnson, 42 de ani, a disputat 68 de partide în carieră, reuşind să câştige 51 (35 prin knock-out), pierzând 15 şi remizând de două ori.
Lucian Bute, 31 de ani, şi-a păstrat cu succes pentru a opta oară centura mondială IBF la categoria supermijlocie, după ce l-a învins pe francezul Jean Paul Mendy prin KO în repriza a patra a meciului desfăşurat în 9 iulie, la Romexpo, în faţa a 10.000 de spectatori.
Categorie articol: 

Comentarii