Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Karateka de la Arashi-do Brăila, pe podium la “Laura Polics&Adel Cost”

• câte două locuri întâi pentru Maria Marcu, Alexandru Stoian şi Cosmin Giurgiu   • la competiţia amicală de la Vaslui au participat peste 100 de sportivi, 14 fiind de la clubul brăilean

 

Peste 100 de sportivi au participat la a opta ediţie a Cupei “Laur Polics & Adel Cost”, competiţie organizată de C.S. Karate Kensei Vaslui, printre aceştia fiind şi 14 brăileni, reprezentanţi ai clubului Arashi-do.

La evenimentul sportiv care a avut loc în Sala Polivalentă din Vaslui, karateka pregătiţi de sensei Daniel Mihai s-au regăsit printre protagonişti la toate probele la care au concurat.

Marius Constantinescu s-a clasat pe locul al doilea, la kata individual, în concursul copiilor 2, iar Maria Marcu s-a impus în două probe, kata individual şi kumite individual în întrecerea copiilor 1. Tot la această categorie de vârstă, Daria Dârnea a ocupat poziţia a doua la kumite individual.

La cadeţi, Alexandru Stoian şi-a trecut în cont două locuri întâi, la kata individual şi kumite individual, Radu Ioana s-a clasat în aceleaşi probe pe locul al doilea, iar Nicoleta Tureac a ocupat poziţia a treia la kata individual.

Cosmin Giurgiu a câştigat probele de kata individual şi kumite individual la juniori, iar Florentina Ion a obţinut un loc trei la kata.

Rezultatele noastre au fost foarte bune, avem nevoie de competiţii pentru ca aceşti sportivi să capete experienţa necesară concursurilor oficiale. Organizarea a fost bună, concurenţa la fel, consider că ne-am realizat obiectivul propus pentru acest concurs”, ne-a declarat sensei Daniel Mihai.
Categorie articol: 

Comentarii