Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Kapetanos va pleca, probabil, in iarna"

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, ca desi a marcat, nu este multumit de atacantul grec Pantelis Kapetanos si ca sint sanse mari ca gruparea din Bulevardul Ghencea sa renunte din iarna la serviciile sale.
"Am nevoie de un atacant care sa joace si cu mintea. Sintem in tratative cu un atacant care sa vina in iarna. De Kapetanos se loveste mingea ca de iapa. E util acum echipei, dar cred ca in iarna va pleca. Bine, e posibil sa faca niste meciuri mari si sa ne inselam. Nu l-am vazut eu pe Kapetanos, era gratis, am zis sa-l ia ca-l vedem pe parcurs. Tot asa, nici Abel Moreno nu cred ca are capacitatea sa ne impresioneze", a spus Becali.
Gigi Becali a spus ca a discutat cu Jose Mourinho, caruia i-a spus, in calitate de nespecialist, ca la Inter Milano are cei mai talentati jucatori din Europa, insa nu are "muncitori" cum avea la Chelsea, iar acesta i-a raspuns ca in mare are dreptate. Becali a spus ca Mourinho vrea un mijloc puternic, de recuperatori, unul dintre ei urmind sa fie Radoi. "Pe Radoi nu-l poti menaja, pentru ca nu vrea el sa se menajeze. Ce, daca va pleca la Inter, acum pierdem campionatul cu Steaua? Sa intre, sa lupte si mai tare", a spus conducatorul stelist la GspTV.
Despre intilnirea dintre Mourinho si capitanul Stelei, Becali a spus ca lui Mourinho i-a placut modul in care vede fotbalul finul sau, iar lui Radoi nu ii venea sa creada ca sta de vorba cu antrenorul echipei Inter. Patronul Stelei a precizat ca Mourinho i-a promis ca il va ajuta in cazul in care va dori jucatori din Portugalia, deoarece ii cunoaste pe toti: "I-am spus ca daca ar vrea si alt jucator de la Steaua, eu, ca prieten, i l-as recomanda doar pe Radoi, nu pot sa garantez pentru alt jucator la ora asta. In viitor, poate Dayro Moreno sa poata sa joace la Inter, dar nu acum. I-am spus ca Radoi va contribui chiar si la cistigarea Ligii Campionilor".
Becali a dezvaluit ca Jose Mourinho a fost impresionat de cit de iubit este in Romania si de primirea facuta peste tot. "Relatia cu Mourinho e foarte importanta pentru Steaua, o colaborare cu el conteaza foarte mult, poti lua pretul corect pe un jucator, chiar daca e din Romania. Dayro Moreno valoreaza acum doua milioane, cit am dat eu pe el, dar poate creste la 20 de milioane. Fara Mirel Radoi nu ne calificam in Liga Campionilor, asa ca a fost un cistig ca nu l-am vindut in vara, daca luam in calcul banii pe care ii luam acum din Liga", a adaugat el.
Gigi Becali a declarat ca acum varul sau, Ioan Becali, trebuie sa-si repare imaginea stricata dupa ce a pacalit unele cluburi, precum Valencia si Galatasaray, cu unii jucatori care nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor si al banilor dati pentru ei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii