Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kaludjerovic şi Vujacic din Muntenegru arbitrează “dubla” HC Dunărea - Viborg HK

• observator este Nicolae Vizitiu din Republica Moldova • primul meci are loc sâmbătă, de la ora 12.00 iar cel de-al doilea se va disputa duminică, de la ora 13.15 • ambele partide sunt televizate

 

Sâmbătă şi duminică, în Sala Polivalentă Danubius din Brăila va avea loc dubla partidă din turul al doilea al EHF European League dintre HC Dunărea şi Viborg HK. Meciurile vor fi conduse de doi arbitri din Muntenegru, Bogdan Kaludjerovic şi Ivan Vujacic, iar Nicolae Vizitiu din Republica Moldova a fost desemnat observator EHF.

Pentru primul meci, HC Dunărea va miza doar pe jucătoarele senioare, cu experienţă şi doar în cazul unor accidentări în prima zi, în discuţie vor mai intra pentru completarea lotului Epureanu, Coteţ şi Bălăceanu.

Viborg HK a sosit ieri în România şi imediat au plecat cu un autocar de la Bucureşti spre Brăila. Delegaţia daneză este formată din 20 de persoane, 14 handbaliste şi 6 oficiali.

Antrenorul echipei Viborg HK, Jakob Vestergaard, a programat un singur antrenament, astăzi, de la ora 12.00 la 14.00, pentru acomodarea jucătoarelor sale cu supafaţa de joc pe care se vor disputa cele două partide. 

Formaţia pregătită de croatul Neven Hrupec s-a pregătit în această săptămâna pe noua suprafaţă de joc, care a fost montată în weekend-ul trecut în Sala Polivalentă.

Primul meci va avea loc sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 12.00 iar cel de-al doilea se va disputa duminică, 22 noiembrie, de la ora 13.15. Meciurile se dispută fără spectatori. Dar ambele partide vor fi transmise de Digi Sport, Telekom şi Look Sport.

Vă reamintim că HC Dunărea s-a calificat în această fază a  EHF European League, după ce a eliminat-o pe Tertnes Bergen din Norvegia. Ambele partide s-au disputat la Brăila. Formaţia pregătită de croatul Neven Hrupec a câştigat cu 28-26 primul meci dar l-a pierdut pe al doilea cu 26-25. Golul calificării pentru HC Dunărea atunci a fost marcat de Bojana Milic.
Categorie articol: 

Comentarii