Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Juventus a iniţiat procedurile de apărare la solicitarea Chelsea în cazul lui Mutu

"Clubul Juventus anunţă că a iniţiat procedurile de notificare în faţa organelor competente ale justiţiei sportive în privinţa apărării în legătură cu cererea de despăgubiri primită săptămâna trecută în cazul fotbalistului Adrian Mutu", a anunţat gruparea torineză.
În august 2003, Adrian Mutu şi Chelsea au semnat un contract de muncă pentru o perioadă de cinci ani. În 28 octombrie 2004, în urma unui control antidoping pozitiv, Chelsea a reziliat contractul, rezilierea având efect imediat. Fotbalistul, care consumase cocaină, a fost exclus din toate competiţiile sportive timp de şapte luni, notează Tribunalul Federal.
În mai 2006, Chelsea a făcut o plângere împotriva lui Adrian Mutu pentru a obţine despăgubiri pentru încălcarea contractului. Prin decizia din 7 mai 2008, autoritatea competentă sportivă FIFA a acceptat parţial cererea clubului londonez. Adrian Mutu a făcut apel la această decizie, adresându-se TAS. Prin decizia din 31 iulie 2009, TAS a respins apelul şi a dispus ca Adrian Mutu să plătească clubului Chelsea suma de 17.173.990 de euro plus dobândă.
La 14 iunie 2010, Tribunalul federal elveţian a anunţat că a respins ca nefondat recursul fotbalistului Adrian Mutu formulat la sentinţa Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS), prin care românul era obligat la plata unei daune în valoare de 17 milioane de euro către clubul Chelsea Londra.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii