Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Justin Theroux spune că a căutat mâncare prin gunoaie la începutul carierei

Justin Theroux, logodnicul actriţei Jennifer Aniston, a declarat recent că a căutat mâncare în tomberoane, pentru a supravieţui în perioada în care era actor debutant la New York, în anii 90.
"Obişnuiam să caut prin gunoaie, dar este mult mai puţin dezgustător decât pare. Înveţi multe despre societate când vezi ce se aruncă la gunoi. în acea perioadă făceam acest lucru şi o grămadă de mâncare bună era aruncată la gunoi", a declarat Justin Theroux pentru revista Details, informează contactmusic.com.
Actorul, în vârstă de 42 de ani, a devenit cunoscut după ce a început o relaţie cu actriţa Jennifer Aniston, în 2011, deşi recunoaşte că faima nu a fost niciodată printre priorităţile sale.
"Există o distincţie uriaşă între dorinţa de a juca şi dorinţa de a fi un actor faimos. Majoritatea celor care aterizează la Hollywood vor pur şi simplu să reuşească, iar eu nu am avut niciodată această pornire. Sincer, nu m-aş putea vedea niciodată în acest mod", a adăugat actorul.
Justin Theroux s-a remarcat în câteva lungmetraje importante, precum "American Psycho", "Calea Misterelor/ Mulholland Drive", "Zoolander Manechinul", "Furtuna tropicală/ Tropic Thunder" şi "Iron Man - Omul de oţel 2".
Actorul american poate fi urmărit în prezent pe HBO în primul sezon al serialului "Cei rămaşi/ The Leftovers", unde interpretează rolul unui poliţist, tată a doi copii, care încearcă să menţină o stare de normalitate în jurul său la trei ani după un fenomen global, numit "Plecarea", când 140 de milioane de oameni - 2% din populaţia lumii - au dispărut fără urmă.

 
Categorie articol: 

Comentarii