Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jurnalista canadiana, rapita in Pakistan

O jurnalista canadiana a fost rapita in aceasta saptamina in regiunile tribale din nord-vesul Pakistanului, in timp ce stringea informatii pentru realizarea unui documentar, au confirmat joi autoritatile canadiene, citate de AFP
Beverly Giesbrecht, in virsta de 52 de ani, o jurnalista canadiana convertita la islamism, cunoscuta si sub numele de Khadija Abdul Qahaar, a fost rapita marti de persoane inarmate in timp ce se afla intr-un taxi in districtul pakistanez Bannu, situat la granita cu Afganistanul, potrivit presei canadiene.
"Guvernul este la curent cu rapirea unei persoane de origine canadiana in Pakistan", a declarat o purtatoare de cuvint a Ministerului Afacerilor Extene, Lisa Monette.
"Oficialii canadieni au luat legatura cu autoritatile pakistaneze pentru a incerca sa obtina eliberarea rapida a acesteia", a adaugat Monette.
Rapirea survine la citeva zile dupa eliberarea jurnalistei Mellissa Fung, de la postul de televiziune CBC, care fusese rapita in Afganistan si eliberata dupa 28 de zile de capitivitate. Rapirea ei a fost tinuta secreta si nu a fost dezvaluita decit dupa eliberare, la sfirsitul saptaminii trecute.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii