Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Juniorii republicani ai Daciei Unirea au debutat in campionat cu victorii in deplasare

Duminica, 11 septembrie, a inceput Campionatul National de fotbal rezervat echipelor de juniori republicani, competitie la startul careia s-au aliniat si formatiile "A" si "B" ale Daciei Unirea Braila. In primele partide pe care le-au disputat in deplasare, la Tecuci, in compania gazdelor de la CSS din localitate, jucatorii antrenati de Vasilica Darie si respectivTudorel Cotiga au inregistrat victorii pe linie.
Astfel, juniorii "A" au cistigat cu scorul de 4-2 dupa un meci in care, la un moment dat au condus cu 2-0. Gazdele au egalat pina la pauza, dar in repriza secunda Dacia a reusit sa mai inscrie de doua ori si sa-si adjudece primele trei puncte din acest tur de campionat.
Antrenorul Vasilica Darie a folosit urmatoarea formula de echipa: Mitrea-Naghi, Mosescu, Nicolae-Zagan, Tabarac, Pascu, Coman Eugen-Iacob, Mandroasa. Pe parcursul meciului au mai evoluat Hristian, Coman, Beliciu, Licitonschi, Bacnas.
"Sint bucuros ca am inceput cu o victorie, dar este inadmisibil sa conducem cu 2-0 si apoi sa trecem prin emotii pina spre finalul jocului desi ne-am creat ocazii cit pentru cinci meciuri" a declarat la finalul partidei Vasile Darie.
Meciul juniorilor "B" a fost unul fara istoric, la capatul caruia elevii profesorului Tudorel Cotiga s-au impus cu un categoric 8-1dupa ce la pauza au condus cu 4-1. Surprinzator, gazdele au deschis scorul in minutul 15 cu scorul de 1-0 dar Sisu, Dragoi, Virgil Ion cu cite o dubla, Moroianu si Olmazu au smnat golurile prin care formatia braileana s-a impus la un scor de curtea scolii.
Juniori "B" au evoluat in formula: Tudor- Damian, Moroianu, Sisu, Dragoi-Ciocianu, Petcu, Ion Virgil, Stoina-Tincu, Alexandru. Antr.prof. Tudorel Cotiga. Pe parcurs au mai intrat: Olmazu, Constantinescu., Stan, Negulescu, Enache.
Dupa meci, extrem de fericit atit pentru rezultat, dar mai ales pentru evolutia de ansamblu a jucatorilor sai, profesorul Tudorel Cotiga a precizat: "Sint bucuros ca am debutat cu o victorie in deplasare, si inca una la scor, motiv care ma indreptateste sa sper intr-o evolutie buna si in partida de pe teren propriu in compania echipei Midia Navodari.
In etapa a doua, echipele Daciei Unirea vor intilni pe stadionul "Progresul" formatiile similare ale Midiei Navodari. Juniorii A vor evolua de la ora 13, iar colegii lor mai mici de la ora 15.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii