Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Juniorii braileni au incheiat turneul semifinal pe locul al doilea

Ieri, de la ora 10.00, CF Braila a disputat cel de al treilea joc al sau la turneul semifinal al Campionatului National de fotbal pentru juniori I, cel in compania echipei Unirea Alba Iulia.
In prima repriza CF-ul a dominat ostilitatile, dar nu a reusit sa modifice tabela, desi si-a creat cel putin trei mari ocazii de a inscrie.
La zece minute de la reluare, Unirea a deschis scorul insa bucuria jucatorilor din Alba Iulia a fost de scurta durata deoarece, in minutul 62, Harabagiu a initiat o actiune personala i-a pasat in fata portii lui Elek si atacantul brailean a restabilit egalitatea.
La acest scor, cu toate ca nu era in plenitudinea fortelor, Mihai Munteanu a dorit sa intre in joc, si printr-o ambitie si o daruire exemplara a schimbat soarta meciului. La citeva minute dupa ce a intrat in joc, Munteanu a centrat in careu si Mindroasa a preluat mingea si apoi a expediat-o in vinclul portii adverse, min. 68: 2-1. Tot Munteanu l-a angajat in adincime pe Elek, acesta a driblat doi fundasi, i-a pasat in spate la Girleanu care a stabilit scorul final 3-1, in minutul 78.
Brailenii au mai irosit doua ocazii pina la finalul partidei prin Munteanu si E. Coman.
Cu acest succes, CF Braila si-a asigurat locul al doilea in grupa insa nu a reusit sa acceada in ultima faza a competitiei, faza la care va participa echipa Dinamo Bucuresti.
"Am facut un joc foarte bun si am reusit sa ne impunem la scor in ultimul meci. Din nou Catalin Hristian a fost cel mai bun de pe teren. El a fost secondat de Florin Harabagiu, Munteanu si de cei doi portari, Tudor si Botas. Iarasi am primit felicitari din partea celor prezenti la meci, dar din nefericire nu noi vom merge mai departe, ci Dinamo. Probabil ca locul intii era deja acontat. Asa cum am declarat la plecare, nu ne-am facut de ris in compania unor echipe care an de an ajung in astfel de faze ale Campionatului National de fotbal pentru juniori", a declarat antrenorul Vasile Darie.

CF Braila: Botas (min. 46: Tudor) - Hristian, Mazilu, V. Nicolae - Preda, Harabagiu, Negulescu (min. 65: M. Munteanu), E. Coman - Girleanu (min. 83: V. Ion), Mindroasa (min. 70: Sisu), Elek.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii