Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jumatate de miliard de lei, pentru o lovitura de pumn

Un tinar de 18 ani, din comuna Gemenele, a fost pus sub acuzatie si deferit instantei de judecata pentru vatamare corporala, riscind astfel sa ajunga dupa gratii. Georgel C., individ fara studii si fara ocupatie, l-a facut KO pe un tinar din alta localitate, fara un motiv anume. Victima - Mihai B., domiciliat in satul Coltea, comuna Rosiori - si-a pierdut ochiul drept datorita "netratarii la timp a leziunilor".
Potrivit dosarului penal 4899/P/2005 al Parchetului de pe linga Judecatoria Braila, instrumentat de procurorul Aurica Avram, in seara zilei de 28 septembrie 2005, Georgel C., din localitatea Gemenele, s-a luat la harta cu Mihai B., din Coltea, Rosiori, conflictul spontan finalizindu-se brusc, cu ranirea grava a unuia dintre "combatanti". Lovit cu brutalitate in ochiul drept, Mihai a avut nevoie de nu mai putin de 40 de zile de ingrijiri medicale. Desi au existat martori la incident, agresorul - minor la data savirsirii faptei penale - a negat inca de la inceput ca l-ar fi lovit pe Mihai B.
Din nefericire, incaierarea s-a sfirsit cu o drama in adevaratul sens al cuvintului: dupa agresiune, victima si-a pierdut ochiul drept. Totusi, spun anchetatorii, "netratarea la timp a leziunilor si implicit pierderea vederii nu este consecinta vinovatiei invinuitului Georgel C.". Afirmatia este sustinuta de raportul de constatare medico-legala intocmit pe parcursul derularii anchetei. Tinarul agresat solicita acum jumatate de miliard de lei despagubiri, insa ultimul cuvint apartine magistratilor judecatori.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii