Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Julia Roberts, Jennifer Lawrence şi Brad Pitt, printre celebrităţile care detestă platforma Twitter

Julia Roberts, Jennifer Lawrence, Mila Kunis, Brad Pitt şi Ryan Gosling se numără printre celebrităţile de la Hollywood care fie detestă platforma de socializare Twitter, fie au conturi oficiale pe care le-au abandonat, informează becomegorgeous.com.
În timp ce platforma Twitter este unul din principalele instrumente de promovare pentru multe celebrităţi, care pot astfel să interacţioneze şi cu fanii lor, alte staruri de la Hollywood preferă să ţină distanţa faţă de social media.
Actriţa Jennifer Lawrence şi-a exprimat punctul de vedere cu privire la Twitter, în 2013, în emisiunea lui David Letterman.
"Ar fi o pedeapsă pentru mine (să am cont pe Twitter, n.r.). Ca şi cum mi-ar impune un judecător un termen de eliberare condiţionată de şase luni şi, în schimb, ar trebui să scriu despre lucruri întâmplătoare despre care nimănui nu-i pasă", a spus Jennifer Lawrence.
Pe de altă parte, George Clooney se numără printre celebrităţile care văd în Twitter un potenţial pentru lucruri dezastruoase. "Într-o noapte de petrecere, vii acasă după ce ai băut prea mult şi te uiţi la televizor şi te enervează ce spune cineva despre tine şi te duci şi ripostezi (pe Twitter, n.r.)", a explicat Clooney într-un interviu acordat revistei Esquire.
La rândul său, actriţa Kristen Stewart a declarat încă din 2010 că platformele sociale transformă oamenii în "informatori" pentru paparazzi. Ea a mai spus că Twitter i-a stricat fiecare zi din viaţă. "Pentru că oamenii scriu (pe Twitter, n.r.): «Chiar acum stau lângă Kristen Stewart» şi apoi paparazzi apar", a spus Kristen Stewart într-un interviu acordat revistei Flaunt.
Actorul australian Chris Hemsworth, devenit un nume important la Hollywood, după ce a jucat în peliculele "Thor" şi "The Avengers", este de asemenea îngrijorat în privinţa platformelor sociale. "Cred că există pericolul de a fi foarte expus. Păstrarea misterului asupra propriei persoane le stârneşte interesul oamenilor pentru a te vedea pe marele ecran", a declarat acest pentru revista Prestige Hong Kong.
Şi actorul Bradley Cooper se teme de impactul pe care l-ar putea avea asupra muncii sale o relaţie strânsă cu fanii săi. "Dacă ştiu atât de multe despre tine şi joci un personaj într-un film, atunci îmi va fi foarte greu să uit cine eşti", a declarat actorul pentru OK! TV.
Una dintre celebrităţile care nu au cont pe Twitter, actriţa Mila Kunis s-a ţinut departe şi de Facebook. "Pot să înţeleg că folosesc platforma Twitter politicienii şi oamenii care se ocupă de cauze umanitare sau care fac ceva productiv. Dar nimeni nu ar trebui să mă urmărească. De ce? Ca să pot să vă spun că îmi stă bine părul?", i-a spus Mila Kunis lui Craig Ferguson, într-o emisiune din 2011.
Julia Roberts, una dintre cele mai bine plătite actriţe la nivel internaţional, nu este interesată să fie mai aproape de fanii săi prin intermediul Twitter. Considerând platformele media o distracţie temporară, Julia Roberts a spus că acestea sunt precum vata pe băţ. "Pare atât de atractivă şi pur şi simplu nu te poţi abţine să nu mănânci, dar apoi sfârşeşti prin a avea degete lipicioase şi ţi se termină instantaneu interesul", a spus Julia Roberts.
Pe de altă parte, Ryan Gosling are cont oficial pe Twitter, dar l-a abandonat încă din 2011. A mai postat o singură dată în aprilie 2013, însă de atunci nu pare să mai fi fost interesat de această platformă.
Actorul Brad Pitt şi-a făcut un cont pe echivalentul Twitter din China, platforma Sina Weibo, însă l-a folosit doar pentru a-şi anunţa vizita în această ţară, pentru a o ajuta pe partenera sa de viaţă, Angelina Jolie, în turneul de promovare a filmului "Maleficent". De atunci, Brad Pitt a abandonat acest site şi nu există niciun semn că ar avea un cont oficial de Twitter.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii