Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Judecati pentru o tilharie comisa in noaptea de Revelion

Autorii unei agresiuni petrecute chiar in noaptea de Anul Nou, pe una din ulitele comunei Gropeni, au fost pusi sub invinuire si dati pe mina instantei de judecata, pentru comiterea infractiunii de tilharie. Marian Turiac, 19 ani, si Danut Surcel, de 21 de ani, l-au atacat si l-au lovit pe Adrian R., din Braila, sustragindu-i telefonul mobil in valoare de 3,5 milioane de lei. Invinuitii au fost cercetati in stare de libertate.
Victima s-a deplasat in comuna Gropeni impreuna cu un amic, Madalin T., in seara zilei de 31 decembrie 2005. Cei doi au facut Revelionul acasa la un tinar din localitate, Antonel S. In jurul orei 4.00 dimineata, precizeaza procurorul Gheorghe Constantinoiu, de la Parchetul Judetean, Adrian R. si Madalin T. au plecat de la petrecere, cu intentia de a se intoarce la Braila. Ajunsi in zona intersectiei dintre ulita Primariei si ulita a IV-a din comuna Gropeni, ei au dat nas in nas cu Marian Turiac si Danut Surcel. In acel moment, a sunat telefonul mobil pe care Adrian il avea in buzunar. Beat mort, Turiac i-a cerut tinarului telefonul, dupa care l-a luat la pumni. Aflat, de asemenea, in stare de ebrietate, Surcel i-a tras si el citiva pumni victimei. Madalin T., celalalt "intrus" a scapat cu fuga.
Pe data de 5 ianuarie 2006, Adrian R. a sesizat Politia, prezentindu-le anchetatorilor un certificat medico-legal ce atesta ca, in urma bataii primite, i-au fost necesare 8 zile de ingrijiri medicale. Cazul a ajuns, ulterior, la Parchetul de pe linga Tribunal.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii