Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Judecat pentru vatamare corporala

In virsta de 23 de ani, Georgel M. a fost pus sub acuzatie si deferit instantei de judecata, din ordinul procurorului brailean Madalin Navadaru, pentru savirsirea infractiunii de vatamare corporala. Inculpatul l-a imbrincit pe un tinar care, in cadere, si-a rupt glezna piciorului sting. Partea vatamata a suferit leziuni pentru a caror vindecare a avut nevoie de 55 de zile de ingrijiri medicale. Ea ii solicita agresorului despagubiri de 10.000 de lei.
Politia a declansat cercetarile in noiembrie 2006, dupa inregistrarea plingerii braileanului Cristinel I. Acesta le-a declarat anchetatorilor ca, in ziua de 9 octombrie 2006, in jurul orei 10.00, a fost apelat pe telefon de catre invinuitul Georgel M., care i-a solicitat sa se intilneasca in statia "Gospodina", pe Sos. Vizirului. Georgel era prietenul Lucicai, fosta iubita a lui Cristinel. Anchetatorii spun ca partea vatamata s-a deplasat la "Gospodina" cu autoturismul personal, insotit de doi veri de-ai sai si de o amica.
Dupa ce a coborit din masina, Cristinel I. a iesit in intimpinarea inculpatului. Acesta insa l-a imbrincit cu putere, doborindu-l. Intimplarea a facut ca partea vatamata sa-si suprasolicite articulatiile gleznei piciorului sting, pentru ca a cazut in sezut, exact peste picior. Imediat dupa altercatie, Cristinel I. a fost transportat la Spitalul Judetean Braila - Corp B, unde i s-au acordat ingrijiri medicale. Pe parcursul derularii anchetei penale, victima si martorii care-l insoteau au sustinut ca inculpatul i-ar fi aplicat, de asemenea, mai multe lovituri cu pumnii si cu picioarele. Georgel M. a negat acest lucru; in plus, nici certificatul medico-legal nu confirma existenta altor leziuni afara de cele de la glezna, leziuni ce au necesitat circa 55 de zile de ingrijiri medicale.
Categorie articol: 

Comentarii