Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Judecat pentru un pumn in fata

Zilele trecute, procurorii Parchetului de pe linga Judecatoria Braila au trimis in fata instantei un brailean de 25 de ani, care i-a spart dintii unui alt barbat. Cornel Codreanu, sofer la o societate braileana, a fost reclamat de victima ca in urma pumnului pe care l-a primit de la acesta a avut nevoie de 7 - 8 zile de ingrijiri medicale.
Cezar Georgian Spataru le-a spus anchetatorilor ca evenimentul s-a consumat in noaptea de 3 spre 4 ianuarie, in jurul orei 00.30, in timp ce se afla in incinta unui cafe-bar situat pe strada Plevna, impreuna cu mai multi prieteni. La un moment dat, invinuitul, ce se afla la o masa invecinata, a venit la masa lor si i-a reprosat ca se uita urit la el. Conflictul a fost aplanat pe moment, Cornel Codreanu fiind scos in afara cafe-barului de doua persoane, dar la scurt timp a revenit si l-a lovit pe celalalt cu pumnul in zona fetei. Fiind audiat, agresorul a declarat ca nu l-a lovit pe barbat, ci doar l-a imbrincit, insa varianta reclamantului a fost confirmata de martori.
Conform certificatului eliberat de Serviciul de Medicina Legala Braila, victima a suferit leziuni traumatice ale dintilor din fata - fracturi, motiv pentru care invinuitul va raspunde penal, pentru savirsirea infractiunii de lovire sau alte violente.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii