Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Judecarea memoriului privind suspendarea lui Srhoj si Abiodun a fost aminata

Comisia de Disciplina a FRF a aminat, miercuri, cu doua saptamini, judecarea memoriului prin care FC National solicita suspendarea jucatorilor John Wayne Srhoj si Abiodun Agunbiade, a declarat, pentru MEDIAFAX, avocatul gruparii bancare, Bogdan Tohaneanu.
Tohaneanu a explicat ca judecarea acestui caz a fost aminata pentru ca si cei doi fotbalisti sa poata fi convocati. "Comisia de Disciplina a decis aminarea cu doua saptamini a judecarii cererii FC National de a-i suspenda pe Srhoj si Agunbiade pentru ca s-au dus sa se anterneze cu Poli Timisoara. Motivatia a fost ca se doreste si citarea jucatorilor. sint curios unde va fi trimisa citatia. La Bucuresti, la Timisoara, la Marcel Popescu (n.r. - agentul celor doi jucatori)?. Noi nu ne-am retras plingerea, asa cum a declarat Marcel Popescu", a spus Tohaneanu.
Srhoj si Abiodun au fost declarati jucatori liberi de catre Comisia pentru Statutul Jucatorului, dupa ce au apelat la aceasta instanta pentru a se putea transfera ca fotbalisti liberi de contract, sustinind ca acordurile dintre ei si FC National au expirat la 1 iulie 2006. In replica, gruparea bancara a sustinut ca acestora li s-au prelungit automat contractele pina in anul 2007.
FC National a atacat decizia Comisiei pentru Statutul Jucatorului, insa judecarea cazului a fost aminata, tot miercuri, cu o saptamina, de Comisia de Apel a Federatiei Romane de Fotbal (FRF). De asemenea, gruparea bancara a cerut ca Abiodun si Srhoj sa fie suspendati deoarece s-au antrenat cu Poli Timisoara, grupare interesata de serviciile lor, desi hotarirea privind statutul lor de jucatori liberi nu era definitiva. Dupa sedinta Comisiei de Apel, impresarul lui Abiodun si Srhoj, Marcel Popescu, anuntase ca FC National si-a retras cererea de suspendare a jucatorilor pe care ii reprezinta, dupa ce reprezentantii clubului au citit regulamentul.
Secretarul din partea LPF al Comisiei de Disciplina, Mircea Cezar Ionescu, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca memoriul depus de FC National impotriva presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a fost respins. Gruparea bancara a depus memoriu impotriva lui Dragomir dupa ce acesta l-a jignit, intr-o emisiune televizata, pe presedintele CA al FC National, Constantin Iacov. "Dragomir nu poate fi judecat decit de Adunarea Generala a FRF. Nici o alta instanta nu are voie sa-l judece pentru declaratiile acelea", a subliniat Ionescu.
El a adaugat ca si plingerea ligii impotriva lui Iacov, care a spus ca la LPF este "nesimtire", a fost respinsa de Comisia de Disciplina, pe motiv ca oficialul bancar nu a nominalizat o anumita persoana.
Mircea Cezar Ionescu a mai declarat ca judecarea cazului Dinu Gheorghe-CCA a fost aminat pentru saptamina viitoare.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii