Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Jucatorii Universitatii Craiova s-au bucurat de plecarea lui Andrei Ionescu"

Patronul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, duminica, pentru MEDIAFAX, ca jucatorii antrenati de Nicolo Napoli s-au bucurat de plecarea lui Andrei Ionescu la Steaua, din cauza caracterului acestuia.
"Va spun cu mina pe inima, nici unul dintre actualii jucatori nu va proceda cum a facut-o Ionescu. Ei chiar se bucurau cind au aflat ca a plecat, pentru ca era privit cu alti ochi din cauza caracterului. Ionescu a facut pe noi cind a decis acest lucru. Eu l-am luat pe el dintre blocuri, il stiam de cind era mama lui insarcinata, iar el acum isi bate joc de tot orasul. Sincer, nu am putut sa ma odihnesc cind am aflat de la Becali ca Ionescu a spus ca semneaza pe oricit cu Steaua. De multe ori ma faceam de ris cind il ridicam in slavi, iar pe alti jucatori din actuala generatie ii neglijam. Acestia mi-au dat o palma morala. Nu mai puteam sa merg pe acest drum. I-am dat acea hirtie cu 500.000 si coproprietate", a spus Mititelu, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Mititelu a afirmat ca mai multe cluburi l-au dorit pe Andrei Ionescu, surse din cadrul clubului sustinind ca de jucator au mai fost interesate FC Timisoara, FC Vaslui si Rapid Bucuresti. "Multe echipe din prima liga au anuntat in prima faza ca il vor, insa dupa aceea nu au mai zis nimic. Ionescu putea sa plece gratis in vara viitoare. Este un jucator bun, talentat, insa din punct de vedere al caracterului are mult de pierdut. Steaua nu va putea sa-l dea mai departe fara acordul nostru. Nu ma intereseaza banii, este ultimul lucru la care ma gindesc, insa sint dezamagit de el", a precizat Mititelu.
Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, simbata, ca Andrei Ionescu a fost achizitionat de gruparea "ros-albastra" contra sumei de 500.000 de euro si 50 la suta dintr-un viitor transfer.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii