Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jucatorii rapidisti i-au promis lui Taher ca vor cistiga meciul cu Wolfsburg

Actionarul FC Rapid, Fathi Taher, s-a intilnit, luni, la baza sportiva Pro Rapid cu jucatorii din lotul condus de Jose Peseiro, care i-au promis ca vor cistiga partida cu VfL Wolfsburg, programata, joi, in cadrul mansei secunde a turului I al Cupei UEFA.
"Am discutat cu jucatorii, sint bine. Am incredere in ei si mi-au promis ca joi vor cistiga. Ei se inteleg bine cu Peseiro, nu exista probleme cu jucatorii. Nu putem spune ca nu au jucat nimic aseara, asta a fost. In plus a fost si un gol anulat", a spus Taher.
Intrebat daca s-a gindit la demiterea antrenorului Jose Peseiro, oficialul rapidist a raspuns: "El a cerut un an si nu poti veni acum la doua luni sa-i ceri demisia. Nu putem acum, la prima greseala, de fapt nu e prima greseala, sa venim cu un ultimatum pentru el. Sa vedem ce facem joi. Sper sa jucam mai bine. Echipa trebuie sa fie unita. Cu FC Arges unii jucatori au jucat bine, altii au fost obositi, iar altii poate au fost suparati cu nevasta sau gagica".
Fathi Taher le cere suporterilor sa il injure pe el in locul portarului Urko Pardo, considerat vinovat de fani pentru infringerile din ultima perioada. "A gresit si n-a gresit Pardo. La doua goluri n-a fost nici ajutat de colegi. Eu i-am sunat pe suporteri si le-am cerut sa ma injure pe mine si nu pe Pardo. Cum incepi sa injuri jucatorul la prima greseala? El ne-a salvat la Wolfsburg", a precizat Taher.
Referitor la situatia portarului Danut Coman, Taher a explicat ca situatia acestuia nu s-a schimbat. "Noi am tot vorbit, am stabilit niste clauze, salariul, dar el nu a venit sa semneze. Acum nu avem cum sa-l aducem la prima echipa, ca are piciorul in ghips. El o data la doua luni e accidentat", a adaugat actionarul gruparii giulestene.
Formatia FC Rapid a suferit al doilea esec consecutiv pe teren propriu, duminica, in fata echipei FC Arges, scor 1-3 (1-2), intr-o partida contind pentru etapa a IX-a a Ligii I si ramine fara victorie in ultimele patru runde in campionat. Joi, Rapid va intilni, acasa, pe VfL Wolfsburg, in mansa a doua a turului intii al Cupei UEFA. In tur, germanii s-au impus cu scorul de 1-0.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii