Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jucatorii rapidisti doresc Supercupa chiar daca pe Copos nu il intereseaza acest trofeu

Jucatorii rapidisti au declarat, marti, ca doresc sa cucereasca Supercupa Romaniei, programata, miercuri, de la ora 20.45, pe stadionul National din cadrul complexului Lia Manoliu, chiar daca actionarul majoritar al clubului, George Copos, a afirmat ca nu este interesat de cistigarea acestui trofeu.
"Daca domnul Copos a spus ca nu il interezeaza Supercupa e parerea dinsului, pe noi ne intereseaza. S-a tot spus ca Rapid pleaca cu sansa a doua in Supercupa, ca cei de la Dinamo sint mai buni, dar asta vom vedea miine pe teren. E o finala, dar totul se rezuma la dorinta fiecaruia de a cistiga si de atitudinea noastra", a spus Marius Constantin in cadrul unei conferinte de presa.
Fundasul a fost completat apoi de atacantul Mugurel Buga: "Normal ca ne intereseaza Supercupa pentru ca este totusi un trofeu. Este un meci important, un meci cu ambitii pentru ca adversarul nostru e Dinamo si ne dorim foarte mult sa cistigam acest meci".
Secretarul general al FC Rapid, Nicolae Manea, sustine ca este de acord cu promovarea arbitrilor romani tineri in defavoarea celor straini, dupa ce FRF l-a desemnat pe Istvan Kovacs in virsta de 22 de ani sa conduca Supercupa Romaniei.
"Este o solutie acest lucru. Pentru ca au fost adusi straini care au gresit mai grav decit cei romani. Singurul lucru care li se poate reprosa arbitrilor este faptul ca sint foarte stresati inainte de meci. Aici nu mai e vorba de parti-pris-uri, este un joc intre doua echipe foarte bune ale campionatului. Este omeneste sa greseasca, fie ca o face in favoarea Rapidului, fie ca o face in favoarea lui Dinamo. Dar depinde de greseala. Pentru ca daca sint greseli care isi pun amprenta asupra jocului atunci lucrurile sint grave. Dar eu sper sa nu mai fie asa ceva si sa se dea credit arbitrilor tineri. Ramine ca arbitrii sa aiba incredere in ei si sa conduca bine, pentru ca nu le va cere nimeni nici un ajutor", a afirmat Manea.
Oficialul rapidist a mentionat ca spera ca la final formatia antrenata de Cristiano Bergodi sa contrazica previziunile adversarilor, care nu o vad favorita in lupta pentru titlu. "Rapid a fost toata viata o Cenusareasa. Dar eu sper sa nu fie asa cum isi doresc unii. Va fi un campionat puternic, in care jucatorii care vor reusi sa stea mai bine din punct de vedere psihic vor avea cistig de cauza. Sper ca aceia sa fim noi", a adaugat Manea.
Categorie articol: 

Comentarii