Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jucatorii de la CF Braila au sustinut primele teste fizice

Simbata trecuta CF Braila ar fi trebuit sa sustina un meci amical cu Petrolul Ianca insa Ionel Iuga a renuntat la el preferind sa-si supuna elevii unor teste fizice pentru a vedea care sint acumularile facute in acest plan de componentii lotului sau.
La antrenamentul de simbata au participat doar patru dintre jucatorii galateni pe care Petre Grigoras ii cedase formatiei brailene, portarul Iorga si jucatorii de cimp Tismanaru, Elek si Banaru, dar si cei trei otelari care au evoluat si in tur, Ghidarcea, Macare si Girleanu.
Sedinta tehnica s-a incheiat cu un joc scoala intre componentii lotului.
La antrenamentul de luni dimineata a participat un alt galatean, Alin Lungu, jucator de banda stinga in virsta de 23 de ani.
Pina in acest moment s-a finalizat un singur transfer, cel al lui Nicolae Ciocea, celelalte urmind a se mai negocia saptamina aceasta.
FC Braila va sustine, miercuri dimineata, in compania Otelului II primul amical din 2007 cel de al doilea urmind a se disputa cu Dunarea Galati, simbata, tot la Braila.
Daca in aceasta perioada nu va ploua ambele partide se vor derula pe stadionul Municipal.

CF Braila a inceput curatenia in propria ograda

Asa cum promisese, noua conducere a CF Braila a luat o serie de masuri pentru revigorarea Centrului de copii si juniori.
Astfel, trei dintre antrenorii de la echipele de juniori, Adrian Petrache, Marin Oprea si Tudorel Cotiga au primit preavize si dupa perioada aferenta vor parasi gruparea braileana in aceeasi situatie fiind si maseorul Gheorghe Rusescu.
Din vechea garda ramin doar Nicu Pascu si Vasile Darie, urmind ca la celelalte grupe ale Centrului de copii si juniori sa activeze fostii petrolisti Dumitru Bulancea, Catalin Teodor si Viorel Cosma.
Locul lui Rusescu va fi luat de Sebastian Baciu, fostul maseor al Petrolului Ianca.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii