Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jucatorii cu experienta ai oaspetilor au decis soarta amicalului

Satelitul CF-ului a reusit sa deschida scorul in minutul 11, prin Cocianu, care l-a invins pe Tunea dupa o centrare de pe partea stanga a lui Harabagiu.
Elevii lui Ionel Iuga au reluat jocul de la mijlocul terenului, Vali Alexandru a initiat o actiune pe partea dreapta, a centrat in fata portii si Bandarica nu l-a iertat pe Botas, astfel ca scorul a redevenit egal.
Ambele formatii au jucat eminamente ofensiv si pana la pauza fiecare dintre ele a irosit cate o oportunitate la sansa de a pleca la cabine in avantaj.
Hutu a ratat de la 2-3 m in minutul 20, dupa care a fost randul lui Mandroasa sa se complice, cam de la aceeasi distanta si sa incerce sa-l invinga pe Tunea printr-un sut la coltul scurt.
Valentin Alexandru a irosit din nou o mare situatie de a marca in minutul 40, dar si Ciocianu a luftat, doua minute mai tarziu, de la doar 6 m de poarta adeversa.
Cu toate ca ambii tehnicieni au facut modificari in propriile efective, in repriza a doua partida a fost la fel de spectaculoasa. Ambele formatii au trecut pe langa gol pentru ca jucatorii ajunsi in fata portii nu au gasit cele mai bune solutii.
Mult mai periculosi in ultima parte a intalnirii, elevii lui Iuga au transat partida in favoarea lor, dupa o incursiune de 40 m a lui Valentin Alexandru, care a reusit sa-l invinga pe noul intrat Corbu, cu un sut plasat de la 14 m.

CF Braila: Botas - St. Mitrea, M. Coman, Moroianu, Marasescu - Balaban, Bratu, Costache, Harabagiu - Mandroasa, Ciocianu.
In repriza a doua au mai evoluat, Corbu, Dragoi, Constantinescu, Malinchi, Dobrin, Broasca, Serban.
Viitorul: Tunea - Bogdan, Paduraru, Cheles, A. Coman - Matei (min. 15: Baicu), Musat, Vioreanu, V. Alexandru - Hutu, Bandarica.
In partea a diua a intalnirii Ionel Iuga i-a mai testat pe Lupascu, Andrei, Vasilache, V. Gheorghe si Ciobota.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii