Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jucatorii braileni au pierdut, dar au fost felicitati de Mircea Rednic

Duminica, dupa-amiaza, la complexul Dinamo au inceput intrecerile din cadrul unuia dintre turneele semifinale ale Campionatului National de fotbal, competitie la care si-au asigurat participarea echipele de juniori I, Pandurii Tg. Jiu, Unirea Alba Iulia, CF Braila si Dinamo.
In primul joc, Dinamo Bucuresti a trecut cu 2-0 de Unirea Alba Iulia, dupa ce la pauza scorul a fost egal, 0-0.
In cel de al doilea meci s-au intilnit Pandurii Tg. Jiu si CF Braila. Partida a fost cistigata de Pandurii cu 1-0, in urma unui gol marcat de olteni in minutul 4, la o nesincronizare a aparatorilor centrali braileni. Din minutul 20 si pina la finalul intilnirii, elevii lui Vasile Darie au dominat ostilitatile in teren, dar nu au reusit sa inscrie nici macar golul egalizator desi si-au creat nenumarate ocazii de a marca. Brigada de arbitri a tolerat jocul foarte dur al fotbalistilor din Tg. Jiu si nu au luat masuri de a-i tempera pe olteni nici dupa ce Alexandru Balaban a parasit terenul de joc, fotbalistul brailean fiind diagnosticat cu fractura de peroneu.
In repriza a doua arbitrul de centru a dictat un penalty destul de usor pentru Pandurii insa portarul brailean Tudor a reusit sa apere.
Jucatorii de la CF Braila nu au reusit sa debuteze cu dreptul la acest turneu semifinal insa au avut onoarea de a fi felicitati, la finalul partidei de catre Mircea Rednic, antrenorul campioanei Dinamo, prezent la meci alaturi de administratorul delegat al "ciinilor rosii" Cornel Dinu si de directorul sportiv Tica Danilescu.
"Am reusit un joc bun insa pentru a obtine si un rezultat pe masura, citeodata mai ai nevoie si de sansa. Totusi am facut o figura frumoasa, fapt recunoscut la sfirsitul intilnirii de Mircea Rednic. Antrenorul dinamovistilor a coborit din tribuna si i-a felicitat pe jucatorii nostri pentru ceea ce au aratat in teren. Din nefericire arbitrajul mi-a lasat un gust amar", a declarat Vasile Darie.
Categorie articol: 

Comentarii