Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Jucatorii ar trebui sa-si respecte meseria"

Antrenorul Marius Lacatus a declarat la finalul meciului cu Sportul, scor 0-2, in urma caruia Steaua fost eliminata din Cupa Romaniei, ca este afectat de modul in care au evoluat jucatorii sai si crede ca unii dintre acestia nu si-au respectat meseria, transmite trimisul MEDIAFAX.
"Cind crezi ca simpla prezenta cu numele rezolva meciul, te inseli amarnic si s-a dovedit. Fotbalul te pedepseste. Nu vreau sa dau vina numai pe jucatori, e si vina mea ca antrenor, trebuia sa-i aduc la o anumita concentrare, sa aiba o atitudine pozitiva, dar se pare ca n-am reusit, iar unii jucatorii ar trebui sa-si puna niste semne de intrebare privind modul in care au evoluat si de ce n-am cistigat. Vom discuta despre asta. Nu reusim sa ajungem intr-o faza superioara, care sa ne dea sperante chiar si pentru trofeu. E pacat si pentru suporterii care au venit, nu i-am facut fericiti. Ce ma doare este atitudinea la unii dintre jucatori, cred ca ar trebui sa se respecte pe ei, sa-si respecte numele, meseria, si sa fie la un nivel ridicat", a spus Lacatus.
Marius Lacatus a afirmat ca nu regreta faptul ca a evoluat cu multe rezerve si cu jucatori de la Steaua II. "Am spus-o mereu, Steaua are un lot valoros si ei au demonstrat in trecut ca au valoare. Ne asteapta meciuri foarte grele si nu putem miza in continuare numai pe unii jucatori, care au evoluat foarte mult, trebuia sa mai si odihnim, sa dam posibilitatea sa joace si celor care au facut-o mai putin. Pe mine ma intereseaza orice competitie, orice trofeu, lucru pe care ar fi trebuit sa-l faca si jucatorii. Declaratiile patronului ar fi putut fi chiar si o strategie. Ei trebuie sa-si faca meseria, sa se respecte pe ei in primul rind. E o zi nu tocmai placuta pentru Steaua, nu am facut aproape nimic", a spus el.
Tehnicianul FC Steaua a adaugat ca sanctiuni financiare din partea conducerii ar fi normale: "Nu sint eu cel care ia masuri financiare. Daca se considera ca eu si jucatorii trebuie sa fim sanctionati, suportam. Daca nu reusesti sa dai ce ai aratat altadata, pot veni si asemenea masuri. sint jucatori care au evoluat in campionat, in Liga Campionilor, dar simpla prezenta nu rezolva rezultatul", a spue Lacatus.
Antrenorul stelist a declarat ca atacantul Ricardo Pedriel a facut eforturi la debut si a dorit foarte mult sa arate ce poate. "A avut si citeva situatii, daca era mai atent putea sa si inscrie. Trebuie sa avem rabdare, vine dupa o lunga pauza, trebuie sa-i dam incredere. Golanski a simtit dureri si a spus ca nu mai poate continua. Nu e vorba de nici o superstitie legata de stadionul din Urziceni, indiferent de teren trebuie sa iti faci meseria. De aceea unii joaca la Steaua, altii in ligile inferioare, deoarece exista o diferenta de valoare, care trebuie sa se vada pe teren. Daca nu te concentrezi si n-ai atitudine, te inseli amarnic. Am primit goluri pe doua erori defensive. E normal ca suporterii sa fie dezamagiti, ne asumam responsabilitatea. Puteam juca si pe trei fronturi", a comentat Lacatus.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii