Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jucătorii Daciei Unirea își “încarcă bateriile” la Poiana Brașov

* în cantonamentul care a început luni sunt 23 de fotbaliști * George Apostol, Robert Donzelli și Gabriel Gheorghiu sunt ultimii jucători care au semnat cu formația brăileană de fotbal

 

De luni, 8 februarie, Dacia Unirea a început cantonamentul montan de la Poiana Brașov, perioadă pe care Florentin Petre o consideră una de “încărcare a bateriilor”, pentru sezonul de primăvară, sezon pe care formația brăileană dorește să-l încheie pe una dintre primele două poziții pentru a putea apoi participa la meciurile de baraj pentru promovarea în Liga a II-a.

În acest stagiu de pregătire sunt 23 de fotbaliști, printre aceștia aflându-se și jucătorii transferați în această perioadă. Primii care au semnat cu Dacia Unirea au fost portarul George Tudor și fundașul Cătălin Stănciulescu. După aceștia au sosit și alte întăriri la echipă și anume: mijlocașul Raphael Stănescu, jucător pe care l-am prezentat deja și George Apostol, fostul căpitan de la Sportul Snagov. Născut pe 9 iunie 1992, a evoluat în cariera sa pentru FCSB 2, Concordia Chiajna, Foresta Suceava, Progresul Spartac, Sportul Snagov și CS Balotești. Fundașul are peste 100 de apariții în Liga a II-a.

Cu o zi înainte de plecarea în cantonament, Dacia Unirea a mai semnat cu doi jucători, Robert Donzelli, în vârstă de 20 de ani, un fundaș dreapta care a jucat la Sporting București, dar a trecut și pe la CS Steaua București și Gabriel Gheorghiu, mijlocaș dreapta, în vârstă de 18 ani, junior din pepiniera proprie a Daciei Unirea.

Clubul brăilean de fotbal a reziliat contractele de joc cu Cosmin Zamfir, Octav Stanciu, Rareș Oană, Ovye Shedrack.

Luni, lotul formației brăilene a ajuns la Poiana Brașov iar după-amiază antrenorii Florentin Petre și Marian Samuilă au condus prima ședință de pregătire.

Lotul echipei Dacia Unirea: portari: Tudor, C. Andrei, A. Mihai; fundași: Paliu, Stănciulescu, Moroianu, Arnaud, Păvălache, Bădilaș, Donzelli; mijlocași: Lungu, N. Ioniță, Cocîrlă, Vîlceanu, Apostolache, Apostol, V. Robu, Sava, Gheorghiu; atacanți: P. Petre, Batchabi, Stănescu, Duțu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii