Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Joi se reia Liga Florilor

• sunt programate patru etape • HC Dunărea pleacă astăzi la Sf. Gheorghe • formaţia brăileană va juca joi cu CSM Galaţi şi vineri, de la 16.30, în direct la TVR 2, cu HC Zalău • echipa brăileană va juca duminică cu Rapid şi marţi cu CSM Slatina

 

Liga Florilor revine în actualitate la acest final de săptămână, când la Sf. Gheorghe sunt programate patru etape. HC Dunărea pleacă astăzi spre Sf. Gheorghe cu un lot format din 19 jucătoare. Lipsesc în continuare Axinte şi Ichim care urmează un program de recuperare după intervenţiile chirurgicale la care au fost supuse.

HC Dunărea va juca joi, în etapa a 2-a, de la ora 13.45 cu CSM Galaţi, urmând ca vineri, 30 octombrie, de la ora 16.30, să o întâlnească, în etapa a 3-a, pe HC Zalău. O partidă care va fi televizată de Tvr 2.

Sâmbătă va fi zi de pauză pentru handbalistele pregătite de Neven Hrupec. Duminică, 1 noiembrie, HC Dunărea va juca în runda a 4-a în compania formaţiei Rapid Bucureşti, meciul urmând să înceapă la ora 19.15. Luni este zi de pauză, iar marţi, 3 noiembrie, în etapa a 5-a echipa brăileană o va avea ca adversară pe CSM Slatina.

Vă reamintim că în prima etapă HC Dunărea a învins-o cu 28-15 pe Activ Prashova Ploieşti şi se află pe primul loc în Liga Florilor.

 

Rapid Bucureşti – CSM Slatina 19-19

CSM Galaţi – Gloria Bistriţa-Năsăud 18-24

HC Zalău - Minaur Baia Mare nu s-a disputat

SCM Gloria Buzău – CSM Bucureşti 20-32

Crişul Chişineu-Criş - CSU Cluj-Napoca nu s-a disputat

Dacia Mioveni – Măgura Cisnădie 21-26

Activ Prahova Ploieşti – HC Dunărea Brăila 15-28

SCM Craiova – SCM Râmnicu Vâlcea 24-28
Categorie articol: 

Comentarii